Treća sezona od ponedjeljka 3. kolovoza na Novoj TV!

Nova TV na male ekrane od ponedjeljka 3. kolovoza donosi treću sezonu američke uspješnice 'Good doctor' s Freddiejem Highmoreom u ulozi genijalnog autističnog kirurga Shauna Murphyja.



Novi slučajevi, ali i neočekivani zapleti obilježit će treću sezonu, a gledatelji će svjedočiti teškim odlukama i velikim preokretima u životima omiljenih likova.

O seriji:

Na Novu TV stiže treća sezona dramske serije 'Good doctor' u čijem je središtu Dr. Shaun Murphy, mladi kirurg s autizmom i sindromom savanta, koji i dalje koristi svoju izvanrednu medicinsku nadarenost na odjelu kirurgije bolnice St. Bonaventure. Kako se njegova prijateljstva produbljuju, Shaun radi više nego ikad te počinje izlaziti, a pokušava se i snaći u okruženju i međuljudskim odnosima kako bi dokazao kolegama da njegovi kirurški talenti spašavaju živote.



U trećoj sezoni, nakon prvog spoja s Carly za koji smatra da je bio katastrofalan, dr. Shaun Murphy predlaže radikalnu operaciju kako bi spasio život novopečene supruge. U međuvremenu, nakon što nova šefica kirurgije dr. Audrey Lim objavi da stažisti mogu voditi operacije, dr. Morgan Reznick i dr. Alex Park natječu se za priliku da operiraju starijeg pacijenta kojem je dijagnosticiran rak.

Treću sezonu serije 'Good doctor' pratite od 3. kolovoza na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju