Pizza majstor koji spretno barata loptom!

Dolazi iz Subotice i završio je školu za pekara pa sada radi kao pizza majstor. Najviše voli margaritu i klasične pizze. Ima dobar osjećaj u rukama i dok vrti loptu to ga podsjeća na tijesto. Najviše radi na muzikalnosti tj. da u ritmu radi trikove s loptom. Da to nije ostalo samo na težnji pokazao je tijekom nastupa i tijekom cijelog nastupa bio dobro usklađen glazbom.

Maju je počastio kad je ispred nje olovkom na kojoj se vrti lopta napisao njeno ime. Zatim je prišao Martini, a ona je poželjela držati olovku dok se lopta vrti i bila je tom vještinom oduševljena: „Razina tvoje izvedbe je bila takva svjetska razina da sam bila uvjerena da si stranac.“

„Vidi se da ti uživaš u tome. Meni se sviđa kako si po glazbi napravio akcente i čuje se da čuješ ritam. Nisi se došao ovdje na bilo šta okretati. Ja ti svoju kemijsku poklanjam jer mislim da ste dobar par“, naglasio je Fabijan.
 

 

Nemanja Pejčić 18-godišnji je majstor u freestyle nogometu. Iako je završio za pekara i radi kao pizza majstor, u slobodno vrijeme usavršio je trikove s loptom te ima titulu prošlogodišnjeg balkanskog prvaka. Nastupao je i na ulicama, a svoje točke koncipira na način da trikove usklađuje s ritmovima glazbe.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju