Prisjetite se ovotjednih scena!

Odabir djevojaka postaje sve zanimljiviji, tko je prvi izjavio ljubav, tko se kako proveo na prvom spoju i koga su djevojke odlučile iznenaditi - prisjetite se i pogledajte ovotjedne scene iz showa "Ženim sina?".

Tjedan je počeo zajedničkim partyjem, djevojke su budnim okom pratile svoje momke i tražile priliku za njihovu pažnju, kandidati su iskoristili party kao priliku da se približe djevojkama drugih kandidata.

Imali smo i prvo priznanje ljubavi u "Ženim sina?", Marcela je skupila hrabrost i pozvala Brunu van kako bi mu priznala što osjeća. Pogledajte kako je tekao razgovor između Brune i Marcele:

 

Osim izljeva ljubavi, bilo je i vatrenih situacija - Josip je dao curama zadatak koji je iz nekih izvukao njihovu mračnu stranu. Njegov top odabir bila je Patricia, pogledajte kako se ova samozatajna dama snašla u zanimljivoj ulozi:

 

Nakon sexy scena bilo je i romantičnih situacija koje su ostavljale bez teksta. Matej pozvao Dinu na spoj. Na proplancima zagrebačkih brega prostrli su deku, a Matej je Dini čak i zapjevao, pogledajte tu romantiku:

Scena koja je obilježila tjedan veže se za Josipa i Irenu, hrvanje na podu izazvalo je kod djevojaka svakakve reakcije. Umjesto planiranog plesa izbila je prva tuča. Kako je Irena bila jedina djevojka koja je odbila plesati, Josip ju je prozvao. No, na njegovo iznenađenje Irena je htjela boksati s njim. Kako ne bi bilo krvi, Josip je ipak pristao na hrvanje s njom:

Zanimljivu emisiju ne propustite pogledati od ponedjeljka do srijede u večernjem terminu na Novoj TV. Sve o novoj sezoni pratite na službenoj stranici showa 'Ženim sina?'.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju