Dragana najljuća: „Nisam došla ovdje čistiti! Što si ova stara misli?“

Novi tjedan donosi brojne zanimljive obrate u showu 'Ženim sina?', a nakon početnog upoznavanja, vrijeme je da se djevojke usele u domove svojih kandidata.

Dok će neki kandidati svojim djevojkama priuštiti šetnju i odmor, neki će imati druge planove. „One nisu niti svjesne što će im se na otoku desiti. Misle da su došle na odmor, ali plan je malo drugačiji.“, otkrio je Marko dok je čekao djevojke da stignu na Rab.



Mama Ana priredila je djevojkama pravu dobrodošlicu – s pravim rapskim specijalitetima, no nisu sve djevojke bile odveć zainteresirane za hranu. „Mislim da me mama Ana ne voli jer nisam jela njezine specijalitete, ali ona ne shvaća da ja želim ostati vitka i lijepa za Marka.“, kazala je Marija Folnožić te zaključila: „Mislim da su pale maskice, da su teretane i proteini samo neka pusta priča jer su dobro pojele kad su došle.“ Mama Ana bila je poprilično razočarana što unatoč njezinom trudu, nisu sve djevojke htjele jesti. „Manje, više cure nisu ništa jele. Nives je pojela najviše, ona se uopće nije ustručavala“ zaključila je.



Nakon nepojedenog objeda, djevojke su imale u planu odmoriti, no ne i mama Ana koja ih je odlučila već prvi dan zaposliti, jer apartmani za turiste se neće očistiti sami. „Nisam došla ovdje čistiti! Što si ova stara misli?“ prokomentirala je Dragana kojoj se ideja mame Ane nije uopće svidjela. Negodovanje djevojaka oko čišćenja primijetio je i Marko. „Nakon što sam ih odveo na golf, nakon što sam ih vodio na bazene, vodio sam ih na obiteljsko gospodarstvo, bili smo tamo u onom dvorcu, pa daj molim te, valjda im neće biti problem očistiti malo. Ako bude, ovdje maske padaju!“, izjavio je te ostavio Nives, Mariju Folnožić i Draganu u majčinim rukama, a Mariu Kuflu odveo na spoj obzirom da ona jedina do sada nije bila nasamo s njim.



Najprije ih je ostavila same u čišćenju, a potom je mama Ana došla u inspekciju i ono što je zatekla uopće joj se nije svidjelo. „Mama Ana je bila poprilično zahtjevna, svakome je našla neku zamjerku.“ ,komentirala je Nives, a mama se nije ustručavala ni korigirati djevojke u čišćenju. „Meni mama dođe kući počistiti!“, kazala je Dragana i šokirala mamu Anu koja nije mogla vjerovati, kao ni Nives koja je sa zaprepaštenjem komentirala: „Obzirom koliko Dragana ima godina i ima dijete, mislim da bi trebala čistiti.“



Da će s djevojkama oko kućanskih poslova imati pune ruke posla, mami je postalo odmah jasno. „To je za njih nešto novo. Ja mislim da su one doma zabavljene same sobom, da se lijepo urede, srede i izađu vani, a što se čišćenja tiče, to neka mame naprave!“ zaključila je. Hoće li mama Ana djevojke ipak naučiti kako se drži metla u ruci ili će odustati, ne propustite doznati u večerašnjoj epizodi showa 'Ženim sina?' na Novoj TV!

Zabavni show 'Ženim sina?' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV. Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju