Rasplet novog izazova otkrit će imena prvih polufinalista!

 Kandidati 'Survivora' došli su do četvrtfinala, ali njihova sudbina još uvijek je neizvjesna jer ih osim izazova i poligona na putu do pobjede čeka još jedan nepredvidiv faktor zbog kojeg postoji mogućnost da će im na naplatu doći sve ono dobro i loše što su napravili za vrijeme trajanja showa. U sudbinu kandidata uplest će se porota koja će odabrati po jednog finalista iz svakog tima, a na posljednjih nekoliko Plemenskih vijeća pokazalo su da su odnosi između pojedinih natjecatelja i članova porote ostali vrlo napeti, pa će možda upravo oni prevagnuti kada dođe trenutak da porota kaže svoju završnu riječ. „Ne mislim da me porota može spriječiti na mom putu do finala jer porotu ne čini samo jedna osoba. U poroti je trenutno sedam članova i smatram da neki od njih ili većina imaju svoj stav ili mišljenje. Ja sam pokazala što jesam ovdje u 'Survivoru' i mislim da teško mišljenje jedne osobe može toliko narušiti nečiji stav o nekome“, zaključit će Tena čiji je odnos sa Sumejjom, koja je napustila plavi tim i postala član porote, ostao nerazriješen.

 

Mnogim kandidatima će i dalje biti nejasno zašto su se pojedinci drastično promijenili otkad su se pridružili poroti, no informacije koje su bivši natjecatelji među sobom otkrili od trenutka kada su napustili svoje timove još će kratko ostati misterij. Prije uplitanja porote u tijek natjecanja, preostali natjecatelji moraju doći do polufinala, a trenutno se u četvrtfinalu nalaze Goran, Tena, Nevena i Nika iz plavog tima te Stefan, Milica, Stevan i Nađa iz crvenog tima.

Pred neustrašivim četvrtfinalistima večeras je novi izazov koji će se odigrati unutar svakog tima, pa će se kandidati opet natjecati protiv svojih timskih kolega. No, samo dva igrača iz svakog tima koja osvoje najbolji rezultat direktno će se plasirati u polufinale, a ostala dva kandidata koja unutar oba tima ostvare najlošiji rezultat automatski će postati duelisti. Večeras će se atmosfera u 'Survivoru' naglo zahuktati jer će se umjesto jednog duela odigrati dva, pa se kandidati moraju psihički pripremiti na duplo ispadanje. Koja će se dva kandidata oprostiti od svojih timova doznajte u večerašnjoj epizodi!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju