Srčana Dubrovčanka Tereza Kesovija čak je tri puta bila na pozornici zabavno-glazbenog showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Ona je diva sa stavom, a njena je karijera zavidna. Tereza Kesovija glazbenica je čiji hitovi ne blijede, a obnavljamo ih slušajući i gledajući izvedbe kandidata showa.

Tako smo već u prvoj sezoni vidjeli Terezu Kesoviju zahvaljujući transformaciji opernog pjevača Ronalda Brausa. Braus je izveo pjesmu ''Prijatelji stari, gdje ste''.

Finalistica četvrte sezone, glumica, Mia Anočić Valentić također je nakratko imala priliku biti u koži ove velike dive. U njenoj smo verziji čuli ''Nima Splita do Splita''.

Iako slavonskih korijena Mia se toliko uživjela u izvedbu i srčano ju ispjevala da je s tom ulogom pobijedila.

Kao šećer na kraju transformacija u Terezu Kesoviju bio je Davor Dretar Drele. U posljednjoj emitiranoj emisiji Drele je pjevao ''Nono,dobri moj nono''

Upravo kako ste vi i pretpostavili ta mu je izvedba pomogla u ukupnom bodovnom poretku.

via GIPHY

Svatko je na svoj način odradio zadani zadatak, no netko vam je zasigurno bio barem malo draži

Najbolju transformaciju u Terezu Kesoviju odradio/la je?

glasova:

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju