Igor Bjelošević djevojkama je priredio pravi 'Pepeljuga trenutak', dok je Marko Sandalić u posljednji trenutak promijenio svoju odluku!

Igor nije bio sasvim jasan u onome što želi u svojoj dilemi između Hanny i Višnje. „Uvijek fali ono nešto i ovo je tipična Igor situacija, ne znaš tko koga. Radije ću biti sam i nesretan nego s nekim pa još nesretniji“, izjavio je.

Majka Marica naposljetku mu je savjetovala da odabere Hanny kao životnu partnericu jer bi se, prema njenom mišljenju, ona bolje prilagodila njemu. „Igor se možda imao namjeru zaljubiti, a je li ona druga strana to uzvratila, ne mogu to reći“, zabrinuto je kazala Marica.

Igor se odlučio na zanimljiv način otkrivanja svoje odluke. Pripremio im je iznenađenje u obliku haljine koja veličinom odgovara samo jednoj od njih.





To je bila Višnja. „Igor je čudo. Svaka majka bi ga poželjela za zeta i svaka žena za muža, cijenim što me je odabrao. Pričali smo milijun puta i mislim da jako dobro znamo što je, a što nije. Potencijala za druženje uvijek ima, za prsten ne“, rekla je Višnja i time odbila biti Igorova partnerica.

Marko je s jedne strane bio siguran, a s druge u potpunosti nesiguran u finalnoj odluci između Nives i Marije. „Što se tiče žena, neću donijeti ispravnu odluku!“, izjavio je Marko.



„Nives i ja smo stvoreni jedno za drugo, a život će pokazati jesam li u pravu ili sam pogriješio“, kratko je dodao. Nives je bila sigurna u to da će upravo ona biti odabrana. „Mislim da sam Marku sjela u vezi svega tako da će mene izabrati“, kazala je. S druge strane, Marija misli kako Marko i Nives nikada neće biti par jer on ne podnosi njezin karakter. „Njih dvoje ne mogu spojiti ni u jednoj priči. Mislim da je on neiskrena i pomalo dvolična osoba“, izjavila je pred finale. „Ako je Marko odabrao Nives, onda je to sigurno u redu“, izjavila je majka Ana koja se nije htjela miješati u sinov odabir. Nakon što je pred svima obznanio svoju odluku, odbio je Nives staviti prsten na ruku. „ Draga moja, nama ne trebaju kamere za ovo, ovo život treba staviti na ruku. Prsten ide u moj džep, a život će ga staviti na prst ako bude htio“, emotivno je rekao Marko.

Propuštene epizode showa 'Ženim sina' besplatno pogledajte na novatv.hr!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju