Ljubavni trokut postaje sve napetiji. Tko je po vama bolji: samozatajni Hazer ili njena prva ljubav Kerim?

Hazer je vrlo brižan prema Huliji. Došao ju je čak i posjetiti u bolnici. Čini se kako se u nju zaljubio i da ne misli tako lako odustati. 

U međuvremenu, Hulija i Kerim se stalno inate jedan drugome. Ipak, čini se kako je Kerim odlučio poslušati Husejinov savjet i odlučio riješiti njihove probleme.

Njihovo pomirenje bi teklo glatko da Zejnep nije imala plan učiniti Kerima ljubomornim. Organizirala je proslavu u kafiću i pozvala Hazera. Plan se izjalovio, a Kerim poludio pa mu je Hulija rekla da ga ne želi više vidjeti.


Nedugo nakon toga, Hazer je priznao Mahiru kako želi Huliju za sebe i da ne misli odustati tako lako.

Smislio je plan kako ju romantično iznenaditi i inzistirao da se vide u njegovoj tvrtki. Naime, tamo ju je Hazer prvi put vidio i u nju se zaljubio. Ne samo to, pomogao joj je bez da je ona to znala s poslom koji je silno željela.

Kada su izašli van iz tvrtke, dočekao ih je Kerim koji je odlučan u tome da ne pokaže koliko je ustvari ljubomoran. 

Ipak, Kerim odvodi Huliju, s ciljem da izgladi situaciju, u novu kuću. I iako je pomirenje bilo gotovo opipljivo, prekinula ih je vijest o bombi. Nakon toga, njihovi osobni problemi padaju u zaborav i kreće ogromna drama s Džemom.

Odnos Kerima i Hulije uvijek je napet i pun je uspona i padova. Kerim je nebrojeno puta iznevjerio Huliju i nestajao kada joj je bilo najvažnije. Nije joj pokazivao kako zna biti tu za nju. Dok s druge strane, Hazer je tu iako nema nikakve obaveze prema njoj. Spasio ju je već nekoliko puta i to sve iz ljubavi prema njoj.

Dok je Kerim prema nekima otvorena knjiga i ponaša se uvijek instinktivno i neproračunato, u Hulijin život ušao je samozatajan čovjek koji odiše sigurnošću za Huliju. 

Ankete

(7121) Tko je po Vašem mišljenju bolji za Huliju?

Prikaži rezultate Ukupno2102


Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju