Ljubavni trokut postaje sve napetiji. Tko je po vama bolji: samozatajni Hazer ili njena prva ljubav Kerim?

Hazer je vrlo brižan prema Huliji. Došao ju je čak i posjetiti u bolnici. Čini se kako se u nju zaljubio i da ne misli tako lako odustati. 

U međuvremenu, Hulija i Kerim se stalno inate jedan drugome. Ipak, čini se kako je Kerim odlučio poslušati Husejinov savjet i odlučio riješiti njihove probleme.

Njihovo pomirenje bi teklo glatko da Zejnep nije imala plan učiniti Kerima ljubomornim. Organizirala je proslavu u kafiću i pozvala Hazera. Plan se izjalovio, a Kerim poludio pa mu je Hulija rekla da ga ne želi više vidjeti.


Nedugo nakon toga, Hazer je priznao Mahiru kako želi Huliju za sebe i da ne misli odustati tako lako.

Smislio je plan kako ju romantično iznenaditi i inzistirao da se vide u njegovoj tvrtki. Naime, tamo ju je Hazer prvi put vidio i u nju se zaljubio. Ne samo to, pomogao joj je bez da je ona to znala s poslom koji je silno željela.

Kada su izašli van iz tvrtke, dočekao ih je Kerim koji je odlučan u tome da ne pokaže koliko je ustvari ljubomoran. 

Ipak, Kerim odvodi Huliju, s ciljem da izgladi situaciju, u novu kuću. I iako je pomirenje bilo gotovo opipljivo, prekinula ih je vijest o bombi. Nakon toga, njihovi osobni problemi padaju u zaborav i kreće ogromna drama s Džemom.

Odnos Kerima i Hulije uvijek je napet i pun je uspona i padova. Kerim je nebrojeno puta iznevjerio Huliju i nestajao kada joj je bilo najvažnije. Nije joj pokazivao kako zna biti tu za nju. Dok s druge strane, Hazer je tu iako nema nikakve obaveze prema njoj. Spasio ju je već nekoliko puta i to sve iz ljubavi prema njoj.

Dok je Kerim prema nekima otvorena knjiga i ponaša se uvijek instinktivno i neproračunato, u Hulijin život ušao je samozatajan čovjek koji odiše sigurnošću za Huliju. 

Tko je po Vašem mišljenju bolji za Huliju?

glasova:



Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju