„Gledatelji zaista mogu očekivati finale za pamćenje“

Zabavno-natjecateljski show 'Survivor' ušao je u završni tjedan, a u nedjelju, 5. lipnja na rasporedu je finalna epizoda u kojoj će gledatelji Nove TV doznati tko će se od neustrašivih kandidata okititi laskavom titulom pobjednika. Nakon više od dva mjeseca tijekom kojih su se kandidati iz plavog i crvenog tima suočavali s teškim zadacima, surovom prirodom, jedni s drugima i samima sobom, stigli su nadohvat velike završnice u kojoj će svaki tim iznjedriti jednog pobjednika, a dva sretna kandidata podijelit će novčanu nagradu u iznosu od 30 tisuća eura!

Put kandidata u 'Survivoru' nije bio nimalo lagan, pa je do finalnog tjedna opstalo samo pet najuspješnijih kandidata iz svakog tima, a brojnim zahtjevnim izazovima uspjeli su odoljeti magistar kineziologije Goran Špaleta, kondicijski trener Tomislav Rubinjoni, osobna trenerica Nika Rakić, magistra kineziologije Nevena Blanuša i studentica krajobrazne arhitekture Tena Tomljanović iz plavog tima te ragbijaš Stevan Stevanović, djelatnik Crvenog križa Stefan Nevistić, osobna trenerica Maša Kuprešanin, fizioterapeutkinja Nađa Erić i bivša košarkašica Milica Dabović iz crvenog tima.

Kandidati su za vrijeme trajanja showa pokazali nepokolebljiv sportski i avanturistički duh, timski rad, kompetitivnost, snalažljivost i izdržljivost, a među njima su se rodila i neka nova prijateljstva. No, u finalu će snage i vještine odmjeriti samo četiri najizdržljivija kandidata, a u sudbinu će se uplesti i porota koja će iz svakog tima odabrati po jednog finalista.


„Uživao sam radeći na ovom projektu koji mi je pružio nezaboravno iskustvo jer sam među kandidatima upoznao puno dragih ljudi s kojima ću nastaviti kontakt i nakon showa. Na setu smo se dobro zabavljali, a imao sam prilike vidjeti i ljepote Dominikanske Republike koja me oduševila. Za vrijeme natjecanja motivirao sam kandidate da u svakom izazovu daju sto posto od sebe, a ono što ću otkriti jest da gledatelji zaista mogu očekivati finale za pamćenje“, poručio je voditelj Mario Mlinarić.

 

 


'Survivor' je kao najgledaniji zabavni show ove godine nakon 'Plesa sa zvijezdama' osvojio srca publike, a koja će se dva kandidata iz Dominikanske Republike kući vratiti s titulom pobjednika doznat će se u nedjelju, 5. lipnja na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju