Ne propustite sjajne transformacije kandidata ove nedjelje na Novoj TV!

Neda Parmać koja je i sama pjevala na Eurosongu, ovoga puta na Eurosong pozornicu showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' dolazi u muškim cipelama. Utjelovit će grčkog pjevača Sakisa Rouvasa, koji je 2004. na Eurosongu pjevao pjesmu ''Shake It''.

Prisjetila se i svog sudjelovanja na tom natjecanju: ''Meni je to sve bila zabava i svaki put sam otišla vrlo, vrlo bezbrižno na tu pozornicu svjesna da je rezultat na Eurosongu nešto na što ne mogu utjecati, nešto čime se ne smijem zamarati''. Na pitanje koliko dugo traju pripreme za par minuta na Eurosong pozornici kaže: ''Mi se ovdje svaki tjedan pripremamo za mini Eurosong''. Dodaje da se za Eurosong ipak priprema više mjeseci pa se na pozornicu dolazi opuštenije jer su cijela koreografija i pjesma jako dugo pripremane, te su i na pozornici izvođačima jako dobro poznate.

Maria Valentića ove nedjelje gledat ćemo kao Laku, popularnog bosansko-hercegovačkog kantautora koji je 2008. predstavljao BiH na Eurosogu pjesmom ''Pokušaj''. ''Ima jedan moment koji nije lagan, a rekli su mi i kandidati koje smatram autoritetima u pjevanju, da ni njima to ne bi bilo lagano'', rekao je Mario pojasnivši kako mora brojati kad će krenuti pjevati pojedine stihove.

U prošloj epizodi Marinu Orsag gledali smo u veoma energičnoj izvedbi pjesme ''Himna generacije'', grupe ''Dubioza kolektiv'', a u petoj epizodi gledat ćemo je kako se snalazi u mnogo mirnijem glazbenom ritmu, i to u transformaciji u Johnnyja Logana koji je 1987. na Eurosongu predstavljao Irsku. ''Molila sam da pustim grlice iz odijela'', rekla je Marina.

 

Marko Braić će utjeloviti zanosnu ciparsku pjevačicu Eleni Foureiru koja je prije dvije godine osvojila drugo mjesto na Eurosongu sa svojom pjesmom ''Fuego''. ''Ono što mi je kod Eleni predstavljalo najveći izazov je mlataranje kosom. Nikada ne bih rekao da mahanje kosom u stranu može biti tako teško. Dobio sam upalu vratnih mišića, boli me kuk, sav sam slomljen'', kazao je Marko.

Na pozornici showa gledat ćemo još i Lu Jakelić koja se transformirati u Jacquesa Houdeka, Sinišu Ružića u liku i djelu izraelske pjevačice Nette, Lanu Klingor kao Mariju Šerifović, a Fabian Pavao Medvešak pretvorit će se u Concitu Wurst.

Ne propustite novu emisiju showa "Tvoje lice zvuči poznato" ovu nedjelju na programu Nove TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju