Konkurencija za uloge legendarnog filma je bila poprilično velika, a glumci jako zainteresirani...

U drugome nastavku o legendarnom Marvelovom superheroju, multimilijarder Tony Stark (Robert Downey Jr.) suočava se sa sve većim pritiskom vlade, javnosti i novinara koji ga pokušavaju natjerati da podijeli svoju tehnologiju s vojskom.

Na navedeno on odbija pristati jer se boji da bi posljedice mogle biti kobne ako ona završi u krivim rukama. Uz pomoć Pepper Potts (Gwyneth Paltrow) i Jamesa „Rhodeyja“ Rhodesa (Don Cheadle), Tony će ući u nove saveze i oduprijeti se zlim snagama.

Scarlett Johansson je prva u nizu glumaca koji su bili spremni na puno toga kako bi dobili ulogu. Poznata glumica je obojala kosu u crveno i prije nego je dobila ulogu Natashe Romanov jer je jako htjela ulogu.

Iako je Mickey Rouke proveo tjedne u teretani, trčeći na traci i podižući utege, ipak se nije mogao kretati u glumačkom odjelu zbog svoje težine. Zbog toga je prilikom fizičkog treninga nosio teške veste na sebi, kako bi se priviknuo na dodatnu težinu.

Robert Downey Jr. je dobio 20 kilograma mišićne tjelesne mase zbog uloge Tonyja Starka.

Ivan Vanko je prvotno imao tetovažu Lokija na vratu i producenti filma su se zabrinuli kako bi tetovaža mogla uzrujati publiku jer se radi o likovima iz istog svijeta. Iz toga razloga, u postprodukciji je Vankova tetovaža uklonjena specijalnim efektima.

Uzbudljivi akcijski film 'Iron Man 2' ne propustite pogledati u ponedjeljak u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju