Pogledajte kako je tekla sjajna transformacija Damira Kedže!

Damir Kedžo na jednu se večer pretvorio u lik Lettie Lutz, korpulentne bradate gospođe iz filma ''The Greatest Showman'' te je otpjevao pjesmu ''This is me''. Pogledajte kako je to izgledalo prošlu nedjelju!

''Bravo Kedžo. Naježila sam se, stvarno si me dirnuo. Ova je pjesma jako moćna i dirljiva i govori o tome da moramo voljeti sebe bez obzira koliko nesavršeni bili, a ti si baš to dočarao'', komentirala je Indira. ''Bilo je predivno. Ovo je moćna i poticajna pjesma i trebala bi biti himna svih nas'', rekla je Nives dodavši da je Kedžo odradio sve dostojanstveno i grandiozno. ''Mislim da je prvi princip slobode biti to što jesi, imati pravo reći to sam ja, da se ne moraš skrivati zbog toga što jesi. Tu si poruku iznio tako divno'', kaže Goran. ''Bio si odličan i moćan'', rekao je Igor. 

Pogledajte kako je tekla komplicirana Kedžina transformacija u legendarnog ženskog lika iz mjuzikla "The Greatest Showman"!

 

Nedjeljom ne propustite dozu nevjerojatne zabave uz nove epizode showa "Tvoje lice zvuči poznato All Stars" i nove fantastične transformacije osmero kandidata!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju