U petak 3. ožujka na Novoj TV!

Mnogi dramatični sukobi koje smo gledali u seriji 'Izdaja', u velikoj završnici rasplet će se po posljednji put. Turska dramska serija u kojoj smo pratili intenzivne događaje ljubavnog trokuta između Neslihan, Murata i Damle, došla je do svog kraja. Rasplet ljubavne priče koja je iza sebe ostavila brojne posljedice, bit će prikazan u petak, 3. ožujka na Novoj TV.

U velikom finalnom preobratu Neslihan prestaje biti igračka u Muratovoj i Damlinoj igri i odlučna je vratiti izgubljeno obiteljsko bogatstvo i ugled. Napokon će dati sve od sebe da stjera Murata u kut. Iako Damla misli da joj je Korajev rođak Sarp pokvario igru, shvatit će da ne može lako prikriti činjenicu da je upravo ona Korajeva ubojica. Hoće li na kraju avanture u kojoj se našla zbog muževe velike prevare i ljubavnice kojoj baš ništa ne može stati na put, Neslihan pronaći sreću, doznat ćemo u posljednjoj epizodi.

U ulozi Neslihan imali smo priliku gledati sjajnu Hatice Sendil koja s lakoćom već 20 godina uskače iz lika u lik i transformira se do neprepoznatljivosti. ''Zbog dojmljive teme i scenarija punog intriga, serija 'Izdaja' zauzela je svoje mjesto među produkcijama koje su u velikoj mjeri uspjele privući zanimanje gledatelja. Kažu mi da sam lik Neslihan uspješno utjelovila. Neslihan pokazuje kako je usluga koju je učinila promijenila normalan tijek njezina obiteljskog života. Baš kao što se to dogodi u stvarnom životu. Usluge koje učinimo katkad mogu izazvati korjenite promjene u našem životu. Lik Neslihan jako me se dojmio i jako me potresla svijest o tome da i u stvarnosti postoje žene koje dijele tu sudbinu'', ispričala je Hatice.

Kako će završiti veliki i posljednji obračun troje ljubavnika? Hoće li na kraju Neslihan ipak ostvariti svoju slobodu i napokon se riješiti i Murata i Damle, ne propustite pogledati u posljednoj epizodi hit serije ‘Izdaja’ u petak, 3. ožujka na Novoj TV u večernjem terminu.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju