Od avanture, preko akcije i trilera do urnebesnih komedija!

Donosimo vam pregled zanimljivog filmskog vikenda!

U subotu u jutarnjem terminu vas očekuje komedija s Adamom Sandlerom, Postolar. Maxu Simkinu prekipjelo je raditi u svom malom njujorškom postolarskom obrtu, gdje potajice zavidi ljudima čiji su životi zanimljiviji od njegovog. Kad otkrije staro staro obiteljsko naslijeđe s neobičnom mogućnošću da se pretvori u bilo kojeg od svojih kupaca, iskušenje postaje preveliko da se ne bi u tome i okušao. Međutim, njegova nova sposobnost da postane netko drugi podednako je i zabavna i nezgodna. Kad nemilosrdni građevinar pokuša preuzeti njegov kvart, Max iskoristi svoj dar da postane junak o kakvom je oduvijek sanjao. Nakon smijeha, u večernjem terminu vas očekuje najpoznatiji agent svih vremena, James Bong 007: Zrno utjehe. Bond je ovaj put u potjeri za osobama koje su pokušale ubiti M, svi ga putevi vode k Dominicu Greenu (Mathieu Amalric), svjetski poznatom ulagaču u razvoj zelene tehnologije, a uskoro otkriva i zavjeru koja uključuje Greenea, CIA-u i britansku vladu. Agent 007 je stoga, uz pomoć umirovljenog špijuna i tajanstvene ljepotice, jedini koji im može stati na kraj, a M se istovremeno pita može li zaista vjerovati Bondu ili ga je previše obuzeo nagon za osvetom.

Izuzetan kraj subotnje večeri dočekajte s najvećim legendama glumačke scene, Sylvester Stallone i Robert De Niro sukobit će se u povijesnom okršaju, Obračun legendi. Boksači Henry 'Razor' Sharp i Billy 'The Kid' McDonnen žestoki su rivali. Neposredno prije njihove velike borbe, Henry se odluči povući i umiroviti jer je Billy spavao s njegovom djevojkom. Trideset godina kasnije, boksački promotor Dante Slate (Kevin Hart) nudi im veliku priliku da se vrate u ring i jednom zauvijek poravnaju račune. Kasnije ćete se dobro nasmijati uz komediju Europski žigolo u kojoj je radnja sve samo ne uobičajena. Nakon nesreće s delfinima i starijim ljudima na plaži, nespretnog čistača akvarija i bivšega žigola njegov prijatelj svodnik T. J. Hicks poziva u Amsterdam. Kada Bigalow stigne onamo, T. J. Hicks će pogreškom biti osumnjičen kao serijski ubojica muških prostitutki. Bigalow se pridružuje udruzi žigola koja je u potrazi za pravim ubojicom i koja želi osloboditi T. J. Hicksa. U međuvremenu upoznaje predivnu Evu te posumnja kako bi ona mogla biti traženi ubojica.

Uzbudljiva subotnja večer bit će i na Doma TV-u! Ne propustite pogledati film s Bradom Pittom Sjeme zla. Godine 1972. osmogodišnjem su Franku Maguireu protestanski ekstremisti ubili oca, navodnog katoličkog simpatizera. Dvadeset godina kasnije Frank je karizmatski vođa skupine IRA-inih terorista, i nakon što mu drugovi nastradaju u jednom okršaju s vojskom i policijom, odlazi u Ameriku ne bi li nabavio 'stingere'. Zahvaljujući IRA- nim simpatizerima, kojih ima i među sucima, Frank, pod pseudonimom Rory, pronalazi utočište u domu Toma O'Meare, policijskog narednika koji misli kako je njegov gost običan momak iz stare domovine koji nastoji pronaći sreću preko bare. Nakon napetog trilera, pogledajte najpoznatiju talijansku obitelj Kum 3. U posljednjem dijelu trilogije ostarjeli Don Michael Corleone pokušava legitimizirati obiteljski posao i izvući se iz kriminalnog miljea, no u tome ga odvraćaju ambiciozni mlađi članovi obitelji. Dok pokušava povezati obiteljski novac s Vatikanom i 'pročistiti' ga, Michael se mora obračunati s mafijašima koji ne žele poštivati tradiciju i neprirodnom ljubavnom vezom između njegova štićenika Vinnieja i kćerke Mary.

U nedjelju na Novoj TV vas očekuje prava akcija! Dan za odmaranje počinje s okršajem Batmana i Supermana. Avantura koju ne želite propustiti krije se u filmu Batman V Superman: Zora pravednika. Ova dva superjunaka sukobljavaju se zbog različitih filozofija u vezi s vrstom junaštva potrebnim da se zaštiti svijet. Ipak, dvojac je ubrzo prisiljen suočiti se s još većom prijetnjom koju je stvorio opaki miljarder Lex Luthor. Bojeći se postupaka superjunaka s božanskim moćima čije je djelovanje van svake kontrole, moćni osvetnik iz Gotham Cityja kreće u borbu s najcjenjenijim spasiteljem modernog doba, dok se svijet pita kakav mu junak zapravo treba. Sada kad su Batman i Superman u sukobu, ubrzo raste nova prijetnja, a čovječanstvu prijeti veća opasnost od bilo koje s kojom je dosad bilo suočeno. Poslije napete avanture, slijedi akcijski film Snajper: Specijalni zadaci u kojem dominira neponovljivi Steven Seagal. Specijalna vojna postrojba pod vodstvom narednika Vica Mosbyja uz pomoć izvrsnog snajperista, narednika Jakea Chandlera), u tijeku su specijalnog zadatka u udaljenom afganistanskom selu gdje trebaju izbaviti američkog kongresnika kojega su oteli Talibani. Zadatak spašavanja uspješno je odrađen, no Jake, kojega u unakrsnoj vatri odvoje od ekipe, ostane pomoći ranjenom vojniku.

Dok vas na Doma TV-u očekuje prava večernja akcija uz Operaciju Swordfish, film s izvrsnom glumačkom postavom koja vas neće razočarati John Travolta, Hugh Jackman i Halle Berry. Kako se najbolje pripremiti za radni tjedan nego uz nedjeljnu komediju, ne propustite Divljake na kotačima. Skupina sredovječnih prijatelja odluči osloboditi se dosadnih rutina obiteljskih života i krenu na put motociklima. Iako su više naviknuti sjediti na kaučima ispred televizije nego na sjedalima motocikala, spremno prihvaćaju izazove na koje nailaze tijekom ovog putovanja koje će im donijeti više uzbuđenja nego što su očekivali, posebice kada se nađu na putu pravoj bandi motociklista koji nisu previše oduševljeni njima. Uz sve što će zajedno doživjeti, skupina „divljaka na kotačima“ iz predgrađa provest će se kao nikad u životu!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju