Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Ukradeni život'.

Falkova iznenadna ponuda za razmjenu oživi Mehmeta. On ima samo jedan cilj, spasiti Indži ako je još živa i ujediniti sestru – za koju je mislio da je zbog njega mrtva – s majkom. Međutim, to je teško postići bez Ozlemine pomoći. Odvjetnik Metin leži u bolnici pod zaštitom. Novi dokazi upućuju na njega, no Mehmet ne vjeruje da je on Falkov šef.



Sedef je zbunjena pa odlazi u obiteljsku kuću Šarmana i Keremu postavlja pitanja o ujaku. Pod Lejlinim pritiskom Kerem im govori sve što je rekao ocu. Kemala u blizini Edirnea uhiti policija. Lejla to više ne može odgađati pa govori Elmas istinu u pozadini Bilalove smrti.



Falko je odlučan u namjeri da nikoga ne ostavi pa se pobrine za plan bijega za sve, uključujući Hasana, svoju sestru i Bekira. Kad dobiju Ozlem, pobjeći će u Grčku. Međutim, postoji i nešto što nije uzeo u obzir. Mehmet je isključio Ozlem iskoristivši savez s policijom za razmjenu. Mehmet odlazi na mjesto sastanka na koje ih je Falko uputio. No policija je izgubila Mehmetov trag.



Hoće li Mehmet uspjeti vratiti sestru? Hoće li Falko uspjeti otići u inozemstvo s Ozlem kao što sanja?



Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:



Finalnu epizodu serije 'Ukradeni život' ne propustite pogledati u utorak na Novoj TV, a već sada ju  pogledajte na OYO. 
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju