Julija autom naleti na Sašu: Hoće li on preživjeti nesreću?

Lola Sašu obavijesti da odlazi, ali mu se zakune u ljubav. Njegov život sljedećih dana počne se odvijati u neizvjesnosti. Na odlazak se, u strahu za budućnost svog sina, pripremaju i Karmela i Ivan, ali prometna nesreća u kojoj je Ivan žrtva sve poremeti.



Lola u emotivnom rasulu kaže majci da će Saši sve priznati. Ako on ne shvati njezine razloge i prijavi je policiji, Loli prijeti zatvorska kazna, pa njezina majka čini sve da je od toga odgovori. Pokuša joj nametnuti nadu da će njezina noćna mora prestati i da će doći dan kad će zagrliti svog sina. No, hoće li razgovor s majkom biti dovoljan da promjeni Lolinu nakanu da sve prizna svom suprugu?

Irena počne istraživati ono u što je uvjerena da su lažna obećanja za mještane koji ulažu u projekt ''Otok'', a pri tom ne izostane ni Karlova reakcija.

Ovoga tjedna u nove nastavke dolazi još jedan lik – Matija, kojeg tumači glumac Petar Puškarić kojeg je publika upoznala u seriji ''Na granici''. ''Uloga koju glumim u seriji Drugo ime ljubavi je lik koji se zove Matija Rajić. Matija je doktor koji se nakon fakulteta pridružio Liječnicima bez granica, humanitarnoj i nevladinoj organizaciji koja pruža pomoć ljudima diljem svijeta. Tako je i Matija s njima proputovao države diljem svijeta poput, Uzbekistana, Papue Nove Gvineje, Tanzanije i mnogih drugih. Matija je jedan jako pozitivan lik, opušten, uvijek vedar i nasmijan, voljan pomoći te ga zanima kako može napredovati. U početku će svojim dolaskom nenamjerno pomutiti odnose određenih parova. Super je snimati na meni već poznatome setu, jer se stalna postava režije, produkcije, kostimografkinja, šminke i frizure nije puno mijenjala, a novi glumci su super i voljni pomoći. Trebalo mi je neko kratko vrijeme da se iz uloge Karla Mardešića iz serije ‘Na granici’ koji je bio ipak podosta jednostavniji lik, prebacim u autoritativnog i ozbiljnijeg Matiju Rajića. Na setu se najviše družim s Martinom Stjepanović s kojom sam već radio na prijašnjoj seriji u kojoj je glumila Lidiju. Martina je zakon, puno mi pomaže oko moje uloge, uvijek je voljna pomoći i podijeliti svoja znanja i iskustva. Uz to, uvijek je vedra, nasmijana i vrhunska glumica. Uz nju, družim se sa Ivonom Kundert s kojom sam se također dosta zbližio kao i Martinom, pomaže mi u glumi i daje zlata vrijedne savjete. Volio bih spomenuti Stjepana Perića, koji me oduševio svojom opuštenošću i ozbiljnim pristupom u ulozi kroz koju sam i ja nešto naučio od njega'', rekao je Puškarić.

Nove nastavke serije ''Drugo ime ljubavi'' možete pratiti u programu Nove TV od ponedjeljka do petka, u večernjem terminu. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.



Marko Braić i Lu Jakelić u borbi do zadnjeg refrena: „Znaš što znači cringe?“

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju