Kristina Mandarina u velikoj dilemi...

U večerašnjoj emisiji showa 'Farma More i Maslina' farmere očekuje još jedan dvoboj, a u njemu će se boriti Kristina Mandarina i Tomislav. Kako je Kristina zamolila gazdaricu Maju da nju odabere za prvu duelisticu, ne bi li kroz dvoboj napustila Farmu, izgleda kako su razgovori s Josipom ipak utjecali na nju te se na kraju odlučila boriti za ostanak, a u tome su joj podršku pružili i ostali farmeri.



No, nakon noći provedene u duelističkoj kućici, Kristina više ni sama ne zna koji joj je cilj. ''Jako mi je teško jer sam sama. Jedva čekam da izađem jer mi nedostaje moj dečko, ali borbu neću predati tako lako'' kazala je Kristina.



Izgleda kako je noć utjecala i na Tomislava koji je kazao kako je cijelo vrijeme razmišljao o svojoj obitelji. ''Ne znam ni sam kako se osjećam, možda bih išao doma, a možda bih i ostao. Svugdje je lijepo,a li doma je najljepše'' izjavio je Tomislav nadodavši kako nikako ne podcjenjuje svoju suparnicu Kristinu: ''Treba biti mali, skroman čovjek i samo ići punim srcem u sve što radiš''.

Za koga vi navijate?

glasova:





Kakav ih dvoboj čeka te tko će od ovih dvoje farmera napustiti show, a tko se vratiti na farmu, ne propustite doznati u večerašnjoj emisiji! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju