Kako učinkovito odraditi određen trening, što nam sve dobroga donosi vježbanje te kako se pravilno hraniti?

Prvi od autorskih priloga Marija Mlinarića kreće iz predivne Opatije, kroz koju će nas omiljeni trener provesti u društvu dvije mlade sportašice Karle i Nike.



Osim znamenitosti i ljepota kraljice Jadrana, gledatelji imaju priliku upoznati i jednu od najvećih legendi tenisa, čuti nekoliko dobrih savjeta, zajedno trenirati i najvažnije – dobro se zabaviti!



Od sada je početak tjedna rezerviran za zabavne i edukativne lifestyle minute kroz rubriku ''Zdrav život postaje navika'' koja će gledatelje jednom tjedno napuniti dobrim osjećajima.

U društvu djece i mladih sportaša, Mario će nas na zabavan način naučiti kako živjeti zdravije i sretnije. Jednom tjedno saznat ćemo kako unaprijediti svoje životne navike, ali i upoznati neke od najljepših krajeva i znamenitosti naše zemlje.

Kako učinkovito odraditi određen trening, što nam sve dobroga donosi vježbanje te kako se pravilno hraniti i održavati svoje zdravlje na visokoj razini, a pritom se i dobro zabaviti, ne propustite doznati u prvom izdanju serijala ''Zdrav život postaje navika"!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju