Četiri od osam kandidata druge sezone jedinstvenog projekta Nove TV i SPAR Hrvatska sudjelovat će u Facebook live intervjuu 9.prosinca od 20 sati.

 Voditelj razgovora bit će Frano Ridjan, a on će se u razgovoru uživo naći s poduzetnicima Ekipe Kombucha, Zvonimirom Kalićem, Jelenom Gadže i Marija Čulo.

Pozivamo sve gledatelje i pratitelje "Startaj Hrvatska" da se uključe u ovo live javljanje na službenoj Facebook stranici Startaj Hrvatska i ne propuste priliku sudjelovati u ležernom razgovoru voditelja i kandidata, postaviti koje pitanje, a možda pritom i nešto osvojiti.

Saznajte sve iz prve ruke, što se sve događalo iza kamera, kako su proizvodi, napitci Ekipa Kombucha, ulje industrijske konoplje Croaticanna, Fruit Moonsi te kolači 7Stars prošli svoj put od ideje do police, no ovaj put razmjenjujući međusobno svoja iskustva i prisjećajući se svih anegdota. Frano će pripremiti i škakljiva pitanja, te ćemo imati priliku poduzetnike vidjeti u opuštenom izdanju i razgovoru te će oni tijekom livea spremno podijeliti sa svima svoje iskustvo. S obzirom da su otvorene prijave i za novu sezonu, ovo je prilika i za sve one koji su se već prijavili ili imaju tu namjeru, da iz prve ruke dobiju sve informacije – od ideje, prijava do plasiranja proizvoda na police svih INTERSPAR i odabranih SPAR trgovina.

Nova emisija ''Startaj Hrvatska'' na Novoj TV u rasporedu je ove nedjelje u kojoj ćemo vidjeti kako su se kandidati sa svojim proizvodima Melli Aromatica, Nutty BARica, PA-ŠTA i Viktoria snašli u direktnoj prodaji, a njihov Facebook live intervju pratite pak 16.prosinca od 20 sati.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju