Novi uzbudljivi nastavci omiljene serije

Vraćamo se u Zaglave i nastavljamo tamo gdje smo stali. Novi nastavci počinju odmah nakon Dnevnika Nove TV u ponedjeljak 29. kolovoza. No svi gledatelji imaju priliku istog dana, ususret novoj epizodi, pogledati i prethodni nastavak ''Kumova'' kojeg će Nova TV će prikazati u 16 sati.

Uzbudljivo je razdoblje u obitelji Macan – svi su saznali da je Zlatan Vinkov sin. Jadranka je potresena i razočarana činjenicom da su joj muž i najbolja prijateljica svih ovih godina tajili da su bili skupa. Miljenko i Jasminka nagovaraju Jadranku da se vrati s njima u Bosnu.

Gotovcima je situacija sve ozbiljnija. Aljoša si je incidentom s ministrom osigurao brži put u zatvor, a nad glavom im je i deložacija. Lara shvaća da im je Valentina možda jedina nada da spase tatu i nagovara Janka da se ponovno spetlja s njom

Mirjana se opravdava sinu no hoće li uspjeti objasniti svoje postupke te zašto je tako dugo tajila tko mu je otac, tek ćemo saznati. Može li Zlatan oprostiti majci, i u čijem zagrljaju će naći utjehu, gledatelji će saznati ubrzo.

Novi nastavci otkrivaju i koliku će pomutnju izazvati dolazak Ministra kojeg u seriji tumači Boris Svrtan i njegova kćerka Valentina u čijoj ulozi gledamo mladu glumicu Tenu Nemet Brankov. I Danica, koju tumači Vlasta Ramljak, obilježit će svojim postupcima događaje u Zaglavama. Kakve igre ona tek sprema, bit će zanimljivo pratiti.

Ministar nije samo opasnost za Gotovce i Macane, nego i za cijelo mjesto. Načelniku Zvoni (Stojan Matavulj) predstavlja svoj mutni plan koji stoji iza gradnje ceste, koji bi mogao ugroziti cijelo mjesto. Hoće li deložirati Macane i Gotovce i hoće li spasiti svoja ognjišta; kako će Stipan Macan pomoći svojoj obitelji jer je, sada kad ga najviše trebaju, u zatvoru - samo su neka od pitanja čije odgovore kriju novi nastavci zabavne serije.

Ne propustite omiljenu seriju ''Kumovi'', od ponedjeljka do četvrtka, od 20.15 na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju