Prijenos i specijalna emisija od 20 sati

Svega nekoliko sati Vatrene dijeli od polufinalne utakmice s Nizozemskom u velikoj završnici Lige nacija, a prijenos i specijalnu emisiju gledatelji će moći pratiti na Novoj TV i portalu GOL.hr od 20 sati.


Voditelj studijske emisije je Vlado Boban, a s njim u studiju bit će prava nogometna elita koja će gledateljima pružiti jedinstvene uvide i analize utakmice. Ovi sukomentatori su legende hrvatskog nogometa - Slaven Bilić, Mario Stanić, Robert Jarni i Aljoša Vojnović. Njihovo iskustvo, znanje i strast prema nogometu zasigurno će osigurati vrhunski doživljaj praćenja završnog dijela turnira Lige nacija.


Nema sumnje da nas očekuje prava nogometna poslastica, jer će ova utakmica odrediti koja će se ekipa boriti za naslov pobjednika Lige nacija. Hrvatska, poznata po svojim sjajnim izvedbama na međunarodnoj pozornici, suočit će se s nizozemskim timom, koji je također poznat po svojoj nevjerojatnoj igri. Što se tiče obračuna Hrvatske i Nizozemske tokom povijesti, ovo će biti njihov treći međusobni ogled. Svaka reprezentacija ima po jednu pobjedu, uz 4-2 razliku pogodaka za Nizozemsku. Utakmica obećava pravu bitku na terenu, s obje ekipe koje će pokušati dati sve od sebe kako bi osigurale svoje mjesto u finalu.


Tko će se pokazati boljim te zaslužiti ulaz u veliko finale Lige nacija, ne propustite doznati večeras od 20 sati na Novoj TV i GOL.hr-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju