Kandidati će se susresti i sa svojim tajnim kupcima od kojih će dobiti poneke informacije!

Prošle su subote gledatelji imali priliku pogledati kako se četvero kandidata ''Startaj Hrvatska'' borilo za svoje kupce, koje su savjete dobili od svojih tajnih kupaca, te koji je put prethodio trenutku kad je proizvod napokon mogao stati na posebne police svih INPETSPAR i SPAR odabranih trgovina.

U sljedećoj emisiji vidjet ćemo preostalih četvero kandidata ''Startaj Hrvatska'', Tijanu Božović Galjanić, Martinu Završki, Mary Novosel te Bernu Storjak i Donata Rupčića. Svi oni su u utrci za ugovor sa SPAR-om Hrvatska, a samo jedan od njih, onaj najuspješniji i u kontekstu proizvoda, ali i razvoja poduzetnika, te s najboljim prodajnim rezultatima, postat će hrvatski HIT proizvod 2020.

Kandidati će se susresti sa svojim tajnim kupcima, a ove subote to su uspješni poduzetnici i poduzetnice Filip Smerdelj, Dragana Lipovac, Josipa Bračanov i Andrija Čolak. Najteži dio poduzetništva je prodaja, a u tome će se prva u ovotjednoj emisiji okušati Tijana Božović Galjanić sa svojim BIO snack pločicama ''Superheraw''. ''Moram priznati da me iznenadila naručena količina, bilo jako izazovno to sve proizvesti'', iskrena je Tijana kojoj je ova narudžba ipak bila ostvarenje snova. Baš kao i Tijana, i Berna Storjak i Donat Rupčić upustit će se u čari direktne prodaje, a saznat ćemo i s kojim izazovima su se nosili na putu do isporuke naručene količine pročišćenog maslaca ''Ghee''. ''Donat i ja smo se i više približili, sada i više surađujemo jer ima više svega što trebamo rješavati'', govori Berna. U trgovini će ponosno za prodajni pult stati i Martina Završki sa svojim juhama u teglicama ''Špajz''. Koji su problemi ovu mladu poduzetnicu sustigli na putu njezinog proizvoda do polica trgovina, te kako ih je riješila, saznat ćemo ove subote. ''Malo me strah svega toga, ne znam kako će biti'', iskreno je govorila Martina tijekom procesa proizvodnje, dok ju sada čekaju prodaje ''jedan na jedan''.

Mary Novosel kupcima će ponuditi svoj tekući i kruti šampon ''Shapello''. Koje sve prilagodbe poslovanja je ova kandidatkinja morala proći kako bi u roku isporučila naručene količine i tko će biti njen tajni kupac tijekom izvršavanja izazovnog zadatka, gledatelji imaju priliku saznati ove subote u novoj emisiji ''Startaj Hrvatska'' na Novoj TV!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju