Brojni zapleti u prvom tjednu nove sezone!

Obožavatelji najgledanije domaće serije prošle godine doći će na svoje – u ponedjeljak 6. veljače vraćaju se ''Kumovi''.

U prvom nastavku nove sezone popularne serije Nove TV gledatelji imaju priliku vidjeti kako se Macani spremaju za veliko otvaranje nove pumpe. Sve se čini idilično, no Aljoši dobavljač javlja da neće dostaviti gorivo s odgodom plaćanja i Macani su iznenada u neobranom grožđu – moraju otvoriti pumpu na kojoj nitko ne može natočiti gorivo.

Upoznajemo Šimu, moćnu revizoricu kojoj se zakomplicira situacija na poslu kada isplivaju kompromitirajući mailovi iz kojih se vidi kako je namještala reviziju za novčanu nagradu. U ulozi revizorice Šime Mamić vidjet ćemo glumicu Marinu Redžepović.

 ''Duže vrijeme sam se htjela okušati u ovom formatu i napokon se ukazala prilika, i dio sam casta druge sezone serije. Igram lik Šime Mamić, državne revizorice koja poslom dolazi u Zaglave, ali je i privatno vezana za mjesto. Bez obzira na intenzivan tempo snimanja, zaista uživam raditi pogotovo jer sam se u Kumovima susrela s fantastičnom glumačkom postavom, od najstarijih do najmlađih. Jako se lijepo slažemo, puno radimo i puno se smijemo. U svakom mi je smislu ovaj projekt osvježavajuće i sasvim novo iskustvo u odnosu na one kojih sam dosad bila dio. Dosad sam imala scene sa skoro svima, ali najviše sa Ivanom Čuićem, koji igra mog partnera. Već smo radili skupa na predstavi u HNK Šibenik, jako se dobro poznajemo i iznimno ga cijenim. Koliko sam uspjela popratiti, Kumovi su izrazito voljeni od strane publike i nadam se da će tako i ostati. Želim nam svu sreću u daljnjem snimanju.'', ispričala je Marina ususret novoj sezoni.

Zadovoljstvo s atmosferom na setu ''Kumova'' ne krije ni glumac Ivan Čuić: ''Jako me veseli što sam dio ove genijalne i već uhodane ekipe. Na setu su svi jako susretljivi i puni podrške. Najveća sreća je moja Marina Redžepović koja igra ulogu revizorice Šime i moje djevojke u novoj sezoni. Marina i ja se već dugo poznajemo i nekako smo još davno kad smo se upoznali međusobno bez ikakvog razloga prozvali 'kum i kuma'. Tako da nam je jako zabavni da su kum i kuma baš u Kumovima. Tako da imam sreće da osim cijele ekipe na kameri i iza kamere, najviše scena imam baš s mojom kumom Marinom, koja osim što je genijalna osoba je još genijalnija glumica i partnerica.''

Kako će se Šima izvući od otkaza, te s obzirom da za kaznu dobiva posao revizije u malom mjestu – Zaglavama, kako će se ondje snaći, tek ćemo vidjeti. Hoće li policija vratiti ukradeni auto Gotovcima, kako se Martin i Matija nose s njenom trudnoćom te brojne druge zaplete donosi prvi tjedan nove sezone popularne serije Nove TV.

Ne propustite nove nastavke serije ''Kumovi'', od ponedjeljka u 20.15 na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju