Blagdanski vikend na Novoj TV i Doma TV-u

Nova TV i specijalizirani kanal Doma TV su i ove godine pripremili pravu zabavnu poslasticu za nadolazeći blagdanski vikend. Filmski naslovi i već dobro poznati klasici uz male ekrane će privući cijelu obitelj, a na rasporedu će se naći i specijalna epizoda popularnog showa Ples sa zvijezdama.

Na Novoj TV gledatelje na Veliki petak očekuje adaptacija filma Pasija, redatelja Mel Gibsona, koja je zavrijedila mnoge pohvale kritičara zbog realističnog prikaza posljednjih dvanaest sati života Isusa Krista te je film, između ostalog, sniman na aramejskom, hebrejskom i latinskom jeziku. Za romantike, na rasporedu će pronaći i film Uskrsni tajni zadatak koji prati ljubavnu priču Erin, uspješnu direktoricu marketinga i Bryana, poznatog čokolatijera koji kroz neobičnu uskršnju pustolovinu i tajni zadatak na kraju pronađu i ljubav.

U subotu će se na programu Nove TV emitirati filmski klasik Ben-Hur iz 2016. godine koji je kroz novu adaptaciju nastojao kroz klasičnu priču staviti naglasak primarno na oprost, a ne osvetu, dok je za publiku željnu akcije za vrijeme blagdanskog vikenda na rezerviran film Spider-man: Povratak kući koji je od trenutka svoje distribucije bilježio rekordnu prodaju.

Ipak, ljubitelji klasičnog Ben-Hura iz 1959. neće biti zakinuti za epski filmski spektakl, jer će Doma TV na sam Uskrs, u nedjelju 14. travnja, emitirati ovaj Oscarom nagrađen film. Za to vrijeme će se za Uskrs na Novoj TV emitirati biblijski dramski film Pavao, Kristov apostol koji prati priču o Pavlu koji je bio poznat kao nemilosrdni progonitelj kršćana netom prije što se sam obratio na kršćanstvo.

Na kraju, ljubitelji plesa i popularnog zabavnog showa Ples sa zvijezdama uskršnju večer moći će provesti uz specijalnu šestu epizodu koja će pratiti tematiku blagdanskog okruženja. I dok će voditeljska palica ostati nepromijenjena te će gledatelje kroz emisiju voditi zabavni duo Maja Šuput i Igor Mešin, zvijezde će u ovoj emisiji plesati s drugim mentorima. Ovim povodom neće biti eliminacija ali će žiri i dalje ocjenjivati plesački performans parova te će gledatelji moći glasati za svoje favorite. Par s najviše bodova će u sljedećoj emisiji dobiti dodatna dva boda koja se prebacuju u sljedeći krug. Sve je spremno za specijalno izdanje Plesa sa zvijezdama, a tko će ovoga puta oduševiti novim plesnim pokretima ostaje za vidjeti.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju