Tko će sve potpisati ugovor sa SPAR Hrvatska, a koji proizvod će biti proglašen HIT proizvodom 2020?

Ove subote gledatelji imaju priliku pogledati finale prve sezone ''Startaj Hrvatska''.



U turbulentnoj godini jedinstveni projekt Nove TV i SPAR-a Hrvatska pokazao je da se uz trud, volju i jako puno rada, te uz pravu pomoć i podršku, može uspjeti.

Osam proizvođača dobilo je priliku da uz stručnu podršku SPAR-a Hrvatska podigne svoje poslovanje na višu razinu, postavi svoje proizvode na police jednog od najvećeg trgovačkog lanca u zemlji i predstavi se kupcima. Poduzetnici su zasukali rukave i pokazali da Hrvatska može bolje.

Pratili smo kroz deset emisija poduzetničke priče osmero kandidata, te samo naizgled njihov poduzetnički uspjeh uskoro završava. Naime, njihova poduzetnička budućnost tek počinje! Tko će potpisati ugovor sa SPAR-om Hrvatska, te koji proizvod će biti proglašen HIT proizvodom 2020., saznat ćemo uskoro.

Počeci poduzetnika, kandidata ''Startaj Hrvatska'' koji su se upustili u avanturu života bili su teški, no svima su pokazali i dokazali da se trud i rad isplate i da se može uspjeti. Projekt ''Startaj Hrvatska'' je osmero kandidata ponudio bolju budućnost i dao im vjetar u leđa, no tko će sve dobiti priliku i dalje svoj proizvod dostavljati na police velikog trgovačkog lanca tek ćemo saznati. Samo jedan je proizvod onaj koji se uzdignuo nad ostalima, onaj najuspješniji i u kontekstu proizvoda, ali i razvoja poduzetnika, te s najboljim prodajnim rezultatima, i upravo taj će biti proglašen HIT proizvodom 2020.

Veliko finale osim gledatelja uzbuđeno čekaju i glavne zvijezde ovog projekta, a to su poduzetnici i njihovi proizvodi - Diana Prpić i njezin namaz Batela, Tijana Božović Galjanić i Superheraw organske, snack pločice, Ivana Perić i Deana Miletić i Spara, trajni kolač, Martina Završki sa svojim Špajz juhicama, mješavina začina Jaggety Jasne Karavanić, Ghee pročišćeni maslac iza kojeg stoje Berna Storjak i Donat Rupčić, Goran Čipćić i Zorina mast, te Shapello, kozmetika za ljubimce od Mary Novosel.



''Jako sam uzbuđena, nisam spavala, nisam oči mogla sklopiti, ovo je dan koji mi može promijeniti život'', uzbuđeno govori Martina ususret finalu. Da je ovo za sve velika pobjeda već sada, primjećuje Mary: ''Ovo je dan koji meni mijenja život bez obzira što se dogodilo. U ovo doba, doba novog normalnog, ovo je zaista velika stvar. Jako puno se malih poduzetnika ugasilo, neki su se stišali, a mi smo rasli…'' Ususret finalu, kao u snu osjeća se i Diana: ''Vjerujem da ću uspjeti''. Goran je također uzbuđen ususret finalnoj emisiji: ''Uložio sam puno i vremena i truda i novca, i ne želim da na tome stane.'' Ivana otkriva koliko bi i njoj i Deani značio pozitivan ishod: ''Smatram da bi potpisivanje ugovora bila prava točka na i, a i teti Deani bi ovo bio veliki vjetar u leđa.'' Donat i Berna Storjak vesele se kulminaciji cijelog procesa. ''Ništa više neće biti isto ako danas potpišemo ugovor sa SPAR-om!'', iskrena je Berna. '' Sad je nekako vrijeme da pokažem da sam sama sebi superjunak!'', govori Tijana. Jasna u velikom iščekivanju finala govori: ''Moram priznati da nisam sigurna da bih povjerovala da mi je netko rekao da ću biti tu gdje jesam sada!''

Ne propustite veliko finale ''Startaj Hrvatska'' ove subote u 18.15 na Novoj TV, a ako i vi maštate ili razmišljate o tome da se i vaš proizvod jednoga dana nađe na policama SPAR Hrvatska, prijavite se na novatv.hr/prijava jer je potraga za novim kandidatima ''Startaj Hrvatska'' već započela!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju