Dijete Matije i Martina mijenja sve za dvije suparničke obitelji!

Još samo par dana nas dijeli do kraja prve sezone najgledanije serije ove godine - ''Kumovi''. Popularna serija Nove TV prikovala je publiku ispred malih ekrana, a uz Macane i Akrape ćemo se s finalnom epizodom sezone ovog petka na kratko morati oprostiti.

U prosjeku domaću dramsku seriju ove jeseni prati 469 tisuća gledatelja, a serija ostvaruje 32 posto udjela u gledanosti. Od prvog konkurenta je Nova TV u slotu emitiranja ''Kumova'' gledanija za 25 posto*. Veliko finale sezone dramske uspješnice rasplest će puno toga. Aljošu će uhapsiti zbog prekršene uvjetne kazne, a saznat ćemo uskoro kako će proći suđenje, hoće li se Stipanu još više pogoršati zdravstveno stanje radi cijele situacije, te hoće li Zvone ipak svjedočiti na sudu.

Nakon što Stipan otkrije Zvoni da je Martin otac Matijinog djeteta, veza između dviju suparničkih obitelji postaje sve jača. No, Stipan će zaprijetiti Zvoni i priopćiti mu kako Martin nikada ne smije tražiti prava na to dijete.

Mirjana će pak primiti tajanstveni poziv iz Argentine, a bit će zanimljivo vidjeti i kako će se razviti odnos između Zlatana i Vedrane. Hoće li Martin ipak uspjeti šarmirati Matiju te hoće li ljubav prevladati, tek ćemo vidjeti.

Janko i Lara također će pokušati pomoći ocu te doći do dokaza i inkriminirajuće snimke. Gotovce je sudbina dovela u Zaglave, no je li došlo vrijeme i za njihov povratak u Zagreb, te može li Stipan podnijeti jedan takav gubitak? Bit će zanimljivo vidjeti hoće li napokon mir i ljubav zavladati u Zaglavama ili će razmirice Stipana Macana i Zvone Akrapa ipak prevladati.

Kako će se rasplesti događaji u Zaglavama, gledatelji ne smiju propustiti doznati u uzbudljivim nastavcima ''Kumova'' ovog tjedna te finalnoj epizodi sezone u petak 16.prosinca na Novoj TV.

Izvor: UMTG; pružatelj podataka: AGB Nielsen
Ciljna skupina 4+
Razdoblje: 1.9.-12.12.2022.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju