U finalnom tjednu sezone gledatelje očekuju brojni uzbudljivi zapleti i nove dogodovštine.

Omiljena dramska serija "Kumoviulazi u svoj finalni tjedan emitiranja druge sezone. I u drugoj sezoni imali smo priliku pratiti avanture simpatičnih Zaglavljana koji su iznenađivali svojim urnebesnim situacijama i komičnim zapletima, a bilo je i brojnih emotivno snažnih scena koje su dirnule gledatelje.

Castu predvođenom vrhunskim glumcima – Milanom Štrljićem, Vedranom Mlikotom, Darijom Lorenci Flatz, Olgom Pakalović, Vladimirom Tintorom, Stojanom Matavuljem, Barbarom Vicković, Momčilom Otaševićem, Uršulom Najev, Konstantinom Haagom, Jagodom Kumrić, pridružila se u drugoj sezoni i sjajna Marina Redžepović koja je utjelovila Stipanovu kćer Šimu i unijela nesuglasice u obitelji, a vidjeli smo i lepezu epizodnih uloga.

Da su večeri rezervirane za "Kumove" dokazuju i podaci gledanosti. Druga sezona najgledanija je TV serija u 2023., a dosegnula je preko 2.370.000 gledatelja te je u svom slotu prosječno bila gledanija od prvog konkurenta za 140 posto.

U prosjeku je druga sezona serije ostvarila 34,5 posto udjela u gledanosti, a u prosjeku je svaku minutu sezone pratilo gotovo pola milijuna gledatelja.

Sjajne rezultate serija je ostvarila i na društvenim mrežama. Instagram stranica od početka druge sezone ostvarila je preko 1.5 milijuna video pregleda, a Facebook stranica je ostvarila preko 24 milijuna video pregleda. U drugoj sezoni na službenom YouTube kanalu Nove TV serija je ostvarila ukupno 4,3 milijuna video pregleda, a video isječak scene u kojoj Uršula Najev pjeva pjesmu Žute dunje našao se na 3. mjestu YouTube trendinga te je na svim društvenim mrežama ukupno ostvario preko milijun pregleda.

U finalnom tjednu sezone gledatelje očekuju brojni uzbudljivi zapleti i nove dogodovštine Zaglavljana. Policija pretresa Šimin stan te zaplijeni i stvari koje je Lara kupila za sebe. Lara protestira, pa zajedno sa Šimom završi na policiji. Jadranka je na mukama jer misli da Aljoša možda vara Vesnu. Otkriva joj poruku koju je pronašla, a Vesna smišlja plan kojim će razotkriti Aljošinu aferu. Zvoninu obiteljsku idilu prekida novi poziv od Iris koja želi da se Zvone nađe s njom. Zvone saznaje da mu je ostavila kompromitirajuće pismo kojim ga ucjenjuje pa se pokuša izvući iz te situacije. Šima hitno vozi Matiju u bolnicu u Sinj jer joj je pukao vodenjak, međutim trudovi postaju sve jači i Matija shvaća da neće stići u bolnicu.

Dok ćemo se na ekranu na kratko oprostiti od omiljenih likova serije "Kumovi", na setu vrijedna ekipa već snima nove nastavke.

Ne propustite finalni tjedan sezone hit serije na Novoj TV!


Izvor: UMTG, pružatelj podataka: AGB Nielsen; TG: 4+; Period: 6.2.-14.5.2023.
Izvori za društvene mreže: YouTube Analytics, Creator Studio, Instagram Insights

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju