Sretna vijest za sve obožavatelje serije ''Dar Mar'' – započelo je snimanje druge sezone!

I dok gledatelji s nestrpljenjem očekuju kako će završiti prva sezona popularne humoristične serije ''Dar Mar'', produkcija Nove TV ovih dana započinje sa snimanjem novih nastavaka.

Što će nam donijeti nova sezona, rano je za otkrivati, no ono što je sigurno je da će gledatelji bez sumnje imati priliku nastaviti uživati u zabavnim dogodovštinama naših omiljenih Dizmovčana. Čak 150 epizoda prve sezone, čiju će posljednju epizodu gledatelji imati priliku pogledati ovog četvrtka snimana je na najvećem izgrađenom setu u eksterijeru u prirodnoj veličini. Dvadeset objekata, s pročeljima preko 3000 m2, te tlocrtne kvadrature preko 600m2 čini set ove popularne serije za koju se ispisalo čak 11.400 stranica scenarija.

Dvadeset glavnih glumaca i pedesetak epizodista utjelovilo je osebujne i zabavne karaktere koji su nas svakodnevno uveseljavali, a seriju koju je gledalo gotovo pola milijuna gledatelja svakodnevno, dosegnula je čak 2,4 milijuna ljudi. Zabavne crtice iz života Dizmovčana rado su se pratile i na društvenim mrežama, pa je tako ostvareno 40 milijuna video pregleda na YouTubeu Nove TV, 200 milijuna video pregleda na Facebook profilu Dar Mar, te 4.5 milijuna video pregleda na Instagramu Dar Mara. Iza ove serije stoji produkcija Nove TV koju broji 120 članova produkcije, snimljeno je 7600 minuta, preko 1000 sati utrošeno je samo na uređivanja glumaca kako bi postali omiljeni likovi: Božena, Mile, Željko, Ankica, Baba Beba, Linda, Daliborka, Jure, Milena, Suzana, Jana, Petar, Branko, Zoki, Srećko i brojni drugi.

Što nam donosi finalni tjedan ne propustite doznati u ovotjednim epizodama zaključno s finalom sezone 17.lipnja nakon koje ćemo se na kratko morati oprostiti s omiljenim likovima, no s obzirom na to da je prva klapa nove sezone već pala, gledatelji će opet vrlo brzo imati priliku ''Dar Mar'' pratiti u programu Nove TV. U međuvremenu na kratko smo zaustavili vrijeme u Dizmovu, pogledajte ''zamrznuti set'' i ekipu ispred i iza kamere u priloženom videu uz omiljenu naslovnu pjesmu serije ''Neće nas zauvik bit''.*Izvor podataka gledanosti: UMTG, pružatelj podataka AGB NIelsen,
Ciljna skupina 4+,
Razdoblje: 1.1.-16.5.2021.

Izvor online podataka:
Facebook Insights, Creator Studio, YouTube Analytics, Instagram Insights

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju