U petak, 20. kolovoza na Novoj TV

Napeta turska dramska serija 'U plamenu' gledatelje je uz ekrane prikovala odličnom pričom o položaju žena u visokom društvu i njihovoj ovisnosti o supružnicima, ali i snazi da se odupru moćnicima. Serija je od početka emitiranja ostvarila prosječni udio u gledanosti od 30,1 posto, što znači da ju je u slotu emitiranja pratio gotovo svaki treći gledatelj pred malim ekranima. Od početka emitiranja seriju je u prosjeku pratilo oko 310 tisuća gledatelja, a u svom terminu emitiranja uvjerljivo je najgledaniji program.

U velikom finalu serije koja gledatelje očekuje ovog petka, doznat ćemo kako će se rasplesti priče omiljenih junaka. Čelebi stiže do kraja puta i nakon što je stjeran uza zid za njega počinje novi put. Dok Džemre bez straha počinje činiti korake kako bi zasnovala novi život, izlazak Hanimina muža iz zatvora otvara put velikoj panici. Čičekinim neočekivanim potezom Iskenderova i Čičekina nemoguća ljubav prolazi zadnju kušnju. Rujina sretna vijest usrećuje sve, a osobito Omera. Dok se između Altana i Tomris rađa ljubav, Tomrisino suočavanje s Čiček zauvijek mijenja Čičekinu sudbinu.

Kako će završiti junaci serije "U plamenu'"ne propustite pogledati u finalnoj epizodi u petak, 20. kolovoza na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju