Finale serije "Ljubavna oluja" pratite u srijedu 22. rujna na Novoj TV!

Turska serija "Ljubavna oluja" od samog početka emitiranja na Novoj TV privukla je pozornost gledatelja, a priča o velikoj nepravdi, izopačenoj moći, ali i ljubavi između dvoje mladih ljudi, kao i životnim borbama nikoga nije ostavila ravnodušnim.

U velikom finalu dinamične serije o mračnim tajnama moćne građevinske tvrtke koju mlada Firuze pokušava razotkriti kako bi spasila svog oca, pogledajte kako su Firuze i Ajaz Ertana poslali u zatvor da odsluži kaznu. No nisu ni svjesni da se on zakleo na osvetu i da su oboje još uvijek na meti njegova bijesa. Za Berak koja i dalje sanja o životu s Ajazom sve će krenuti u smjeru koji nije očekivala. Dok se Ajaz i Firuze bore kako bi Ertana izbacili iz života i pojurili u novi život, opet se moraju boriti sa zaprekama koje im se pojavljuju na putu.

Hoće li ovaj put dvoje mladih uspjeti ostvariti svoje planove za sreću koji su im ostali otprije dvije godine, pogledajte u finalnoj epizodi hit serije "Ljubavna oluja" u srijedu, 22. rujna na Novoj TV u večernjem terminu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju