Hoće li se Hasan prepustiti bijesu i propustiti priliku da budućnost provede s izgubljenim sinom?

Turska serija 'Dijete' od samog početka emitiranja na Novoj TV privukla je pozornost gledatelja, a priča o velikoj boli, ali i ljubavi, kao i životnim borbama nikoga nije ostavila ravnodušnim.



Seriju u prosjeku od samog početka emitiranja prati više od 286 tisuća ljudi uz ostvareni udio u gledanosti od 31,1 posto. U odnosu na konkurenciju 'Dijete' je u vremenu emitiranja bilo 68,7 posto gledanije od svog prvog konkurenta te za 71,4 posto od drugog konkurenta.

U velikom finalu dinamične serije o mračnim tajnama moćne obitelji Karasu, koja je gledatelje očekuje ovog petka, doznat ćemo kako će se rasplesti priče omiljenih junaka.



To što je Akča dobila skrbništvo nad sinom Efeom kojeg je pri rođenju predala u ruke imućne žene, dubinski utječe na život, kako u kući oca njezinog djeteta Hasana, tako i u vili obitelji koja ga je posvojila prije mnogo godina. Dok se Ali Kemal koji je dugo mislio da je pravi otac dječaka, s jedne strane teško navikava na život bez Efea, s druge strane Efe, pokraj vlastitih roditelja, lije suze za Alijem Kemalom. Ali Kemal Hasanu koji mu je ujedno i brat, namjerava biti podrška u tom teškom procesu. Tevfik, kojeg Hasan voli i poštuje kao očevu ostavštinu, sazna da se Riza, ubojica njegova oca, vratio u zavičaj i poželi s njim razgovarati pa tim razgovorom uzrokuje veliku pomutnju. Domino-efekt i Hasana i Rizu dovodi do velikog obračuna. Kako se nastavak bliži kraju, Hasan se nalazi na životnoj prekretnici. Hoće li se, kao što je učinio prije mnogo godina, prepustiti bijesu i najbolje godine života provesti u zatvoru ili će naučiti lekciju iz prošlosti i vratiti se sinu i voljenoj ženi koji ga čekaju kod kuće?

Što čeka junake iz ružičaste vile Karasu ne propustite pogledati u finalnoj epizodi serije "Dijete" u petak, 18. rujna na Novoj TV u 18.15 sati.

Izvor: AGB Nielsen,
Razdoblje: 1.7.-12.9.2020.,
Ciljna skupina: 4+

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju