Uskoro nas očekuje i veliko finale!

Prošli četvrtak gledatelji i pratitelji službene Facebook stranice ''Startaj Hrvatska'' imali su priliku uživo pratiti intervju s četvero kandidata treće sezone (Croccantino, Druid, Nutri Kulti, Korijen), a ovaj tjedan, 8.prosinca u 18 sati, sprema se drugi Facebook live. Voditeljica Mia Kovačić ovaj put će uživo razgovarati s poduzetnicima Miroslavom i Martinom Vuković (4 mudraca), Josipom i Ivanom Perkovićem (Sirevi Perković), Majom Lazić (Organica vita) te Teom Bogdan i Mariom Goreta (Meštar).



Pozivamo sve gledatelje i pratitelje "Startaj Hrvatska" da se uključe u drugo live javljanje na službenoj Facebook stranici Startaj Hrvatska i ne propuste priliku sudjelovati u opuštenom razgovoru voditeljice i kandidata.

Saznajte sve iz prve ruke, što se sve događalo iza kamera ''Startaj Hrvatska'', kako su proizvodi, prošli svoj put od ideje do polica, no ovaj put razmjenjujući međusobno sva iskustva i prisjećajući se svih anegdota na tom putu. Upoznajte poduzetnike treće sezone u opuštenom izdanju tijekom prvog Facebook livea, saznajte sve što vas zanima, a kandidati će s veseljem podijeliti sa svima svoje iskustvo. Tijekom livea poduzetnici treće sezone odgovarat će na brojna pitanja, a oni koji će postavljati najbolja imaju priliku osvojiti i sjajne proizvode kandidata.

Kako izgleda poduzetnički put kandidata, od ideje, prijava do plasiranja proizvoda na police svih INTERSPAR i odabranih SPAR trgovina, pratimo proteklih 10 nedjelja na Novoj TV.

Uskoro nas očekuje i veliko finale koje je na rasporedu 11.prosinca, kada ćemo saznati koji poduzetnik će odnijeti titulu HIT proizvoda 2022.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju