Pozivamo sve gledatelje i pratitelje "Startaj Hrvatska" da se uključe u ovo live javljanje na službenoj Facebook stranici Startaj Hrvatska.

 Prošli četvrtak gledatelji i pratitelji službene Facebook stranice ''Startaj Hrvatska'' imali su priliku uživo pratiti intervju s četvero kandidata druge sezone (Ekipe Kombucha, Zvonimirom Kalićem, Jelenom Gadže i Marija Čulo), a ovaj četvrtak sprema se i drugi Facebook live intervju kojeg će i ovaj put voditi Frano Ridjan. Ovaj put u razgovoru uživo sudjelovat će poduzetnici Ivana Grčić (Melli Aromatica), Maja Fertalić (Nutty BARica), Renata Burić (PA-ŠTA) i Brankica Borović (Viktoria).

Pozivamo sve gledatelje i pratitelje "Startaj Hrvatska" da se uključe u ovo live javljanje na službenoj Facebook stranici Startaj Hrvatska i ne propuste priliku sudjelovati u ležernom razgovoru voditelja i kandidata, postaviti koje pitanje, a možda pritom i nešto osvojiti.

Saznajte sve iz prve ruke, što se sve događalo iza kamera, kako su proizvodi, Malli Aromatica, Nutty BARica, PA-ŠTA i Viktoria prošli svoj put od ideje do police, no ovaj put razmjenjujući međusobno svoja iskustva i prisjećajući se svih anegdota. Frano će pripremiti i škakljiva pitanja, te ćemo imati priliku poduzetnike vidjeti u opuštenom izdanju i razgovoru te će oni tijekom livea spremno podijeliti sa svima svoje iskustvo. S obzirom da su otvorene prijave i za novu sezonu, ovo je prilika i za sve one koji su se već prijavili ili imaju tu namjeru, da iz prve ruke dobiju sve informacije – od ideje, prijava do plasiranja proizvoda na police svih INTERSPAR i odabranih SPAR trgovina.

Facebook live intervju ne propustite u četvrtak, 16.prosinca od 20 sati, te ove nedjelje finalnu emisiju ''Startaj Hrvatska'' u kojoj ćemo saznati tko će sve potpisati ugovor sa SPAR-Hrvatska, ali i ime poduzetnika čiji će proizvod biti proglašen HIT proizvodom 2021.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju