„Malo mi je puna kapa!“

Kandidate showa 'Ženim sina?' još samo malo dijeli do velike završnice, a između koje dvije finalistice će četvero kandidata izabrati onu s kojom će završiti avanturu, ostaje nam još za vidjeti.

Vremena je još malo, pa je svaki trenutak od krucijalne važnosti, no ne i za Marka koji se već prvoga dana na velikom putovanju posvađao sa svojim djevojkama.



Po dolasku u Dubrovnik, Marko je odveo djevojke i mamu Anu na ručak, a umjesto opuštenog razgovora, djevojke su Marku sasule paljbu kritika. Nives i Mariju zasmetalo je to što ih Marko ništa ne ispituje o njima, već samo slušaju njegove anegdote, pa su mu odlučile za ručkom to i spočitnuti. „Imaš kriva viđenja i krive stavove!“, pokušala mu je objasnit Marija, na što je Marko u svoju obranu kazao da ne razumije što im smeta jer ih je svugdje vodio, a sada i u Dubrovnik. „Marko nije baš toliko dobar. Stvarno je kao da ima podvojene ličnosti u sebi. Jako je teško s njim.“, rekla je Marija, a Nives je zaključila: „Mislim da Marko ima neku krizu srednjih godina, ili pubertet.“

Čini se kako se Marku nije dalo slušati kritike djevojaka, pa se dignuo od stola i napustio ih, što je Mariju, Nives i mamu Anu poprilično iznenadilo. „Malo mi je puna kapa, trebalo mi je malo mjesta i prostora. Ne vidim ja tu ništa loše. Trebaju shvatiti da ja nisam jednostavan.“, odgovorio je mami na pitanje što je to bilo za ručkom te dodao: „Ne treba to shvaćati kao svađu. Meni treba malo lufta.“



Hoće li Marko izgladiti situaciju s djevojkama, ne propustite doznati u večerašnjoj epizodi showa 'Ženim sina?'.

Zabavni show 'Ženim sina?' pratite od ponedjeljka do srijede i u petak na Novoj TV. Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.




 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju