„Jako sam ljuta i začuđena kako se tako nešto može dogoditi!“

Na večernjoj zabavi na koju je Marko pozvao prijatelje, djevojke su se malo opustile, pa im je jutarnje ustajanje predstavljao veliki problem, a još veći za mamu Anu.

Naime, kako je bio dogovor, trebale su rano ujutro otići s mamom na tržnicu po svježu ribu, no djevojke su se na to oglušile. „Malo sam nervozna, čekam djevojke, pa nećemo uspjeti kupiti sve što treba.“, rekla je Ana te odlučila otići po njih, a ono što je zatekla, potpuno ju je izbezumilo. „A što je ovo? Jesmo li mi razgovarali o kućnom redu? Je li se po kućnom redu spava do 10, 11? Trebali smo na tržnicu kupiti ribe!“, poručila je mama djevojkama koje još nisu bile spremne za buđenje.Mama Ana nije bila iznenađena njihovim dugim spavanjem, već i neredom koje su djevojke ostavile iza sebe. „To je puno nereda, šporkice okolo, praznih čaša, šporkih, a one još u krevetu. Jako sam ljuta i jako začuđena kako se tako nešto može dogoditi. Tamo ima jedna među njima koja ima dijete, ona još leži u krevetu, nije mi jasno, kako?“, ispričala je mama Ana i dodala: „Uvijek je prvi dojam jako važan, prema tome one su ostavile jako loš dojam. Nije mi jasno što će tek biti kada se još malo opuste, onda će, znači, biti još gore.“

Hoće li djevojke uspjeti ustati iz kreveta ili će mama Ana na tržnicu ići sama, ne propustite doznati u večerašnjoj epizodi 'Ženim sina?' na Novoj TV!

Zabavni show 'Ženim sina?' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV. Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju