Da su kandidati showa 'Tvoje lice zvuči poznato' poprilično svestrani dokazuju tjedne transformacije koje su toliko različite da ni gledatelji ne mogu snaći.

Taman kada je za sebe rekao da se snalazi u ženskim transformacijama i kako mu to odgovara neumoljiva gljiva odlučila je iznenaditi Davora Dretara Dreleta.

Drele je postao Bob Marley i pjesmom ''Could you be loved'' sve ugodno iznenadio. Na pozornicu je došao u traper hlačama, košulji jarkih boja i s prepoznatljivim dredloksima, a kako bi se što više približio Marleyu bio je bos.

''Nisam nikad pjevao reggae iako Sinovi Zagorja imaju jednu fantastičnu pjesmu koja se zove Reggae za Zagorske brege i onda sam to pjevušio i to je najbliže što sam došao reggaeu'', komentirao je duhoviti Drele prije nastupa.

Kako je ispričao mogao se poistovjetiti s ovim uvjerenim rastafarijancem što se dalo primjetiti i tijekom nastupa. ''Ja sam duboko u duši jedan visoki i zgodni tamnoputi rastafarijanac s dreadloksima'', nasmijao nas je.

via GIPHY

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju