Godine su samo broj

 

Inspirativna priča koja stoji iza filma "Navijačice" nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Shane Atkinson i Zara Hayes inspiraciju za film pronalaze u timovima kao što su „Sun City Poms“, tim navijačica iz doma za umirovljenike Sun City u Arizoni, čiji su članovi stariji od 55 godina. Uz puno truda postale su legende Arizone, ali i inspiracija mnogima, nastupajući na paradama, konvencijama i mnogim drugim događajima.

Osim što su izvođačice, one su također grupa koja se bori protiv stigme i redefinira što znači biti "starija" žena u današnjem društvu. Iako se „Sun City Poms“ nisu pridružili navijačkom natjecanju kao što su napravile navijačice u filmu, ipak su imali dosta uspjeha stavljajući svoju zajednicu na kartu i šireći svoja vjerovanja budući da su predstavljene u emisijama poput „America's Got Talent“, „The Today Show“, BBC prilog "100 žena 2016." i mnogi drugi segmenti vijesti. 

Od tvoraca filmskih uspješnica 'Zločeste mame' i 'Klub zadovoljnih žena' stiže zabavna i emotivna komedija koja govori o grupi žena koje formiraju skupinu navijačica u njihovoj mirovinskoj zajednici i time pokazuju da nikada nije kasno da ostvare svoje snove. Martha (Diane Keaton) je žena koja prva pokreće skupinu zajedno s kolegicama Sheryl (Jacki Weaver), Olive (Pam Grier) i Alice (Rhea Perlman). Isprva ih ismijavaju, ali se sreća ubrzo okreće na njihovu stranu i svojom energijom polako osvoje simpatije okoline.

 

Film "Navijačice" ne propustite pogledati u petak u večernjem terminu na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju