Zabava je postala misao vodilja natjecatelja showa "Ples sa zvijezdama".

Četvrta emisija uživo pružila je i parovima i publici pred malim ekranima pravi filmski bijeg od stvarnost, a nestvarno dobri su bili i plesovi. Na probama naših natjecatelja uvijek je zabavno, a bez zabave ne može proći nijedna emisija uživo. Da su natjecatelji "Plesa sa zvijezdama" itekako dobri zabavljači pokazuju i reakcije publike na društvenim mrežama. 

Kad je riječ o društvenim mrežama naš najpoznatiji tiktoker Sandi Pego svaki put iznova oduševi publiku svojim šaljivim videima o plesu. Tako je ovoga ponedjeljka pokazao koliko se veseli izazovima u novom tjednu nakon uspješne nedjeljnje emisije videom koji ima više od 100 tisuća pregleda.

@sandipego Nema zezancije kad @helenajanjusevic kaže nešto, ali zato kad ostanem sam, onda kažem što joj ide 😂😅 #fyp #foryou #foryoupage #psz #teampego #plessazvijezdama ♬ original sound - SANDI PEGO

Budući da je sa svojom partnericom Helenom Janjušević u filmskoj večeri utjelovio poznate likove iz filma Aladdin pokazao je i kako izgleda njihova transformacija.

@sandipego Baš smo uživali 😍 Kako se vama sviđaju naši kostimi?! 😍 #aladdin #fyp #foryou #foryoupage #psz #teampego #trend ♬ Friend Like Me (From "Aladdin") - Geek Music

Član žirija Marko Ciboci od početka showa glasi za najstrožeg člana zbog temeljitih komentara i ponešto nižih ocjena. Na račun toga našalio se i on na TikToku videom koji broji preko 90 tisuća pregleda.

@plessazvijezdama.novatv Kakav je vama naš Marko Ciboci? 😇♥️💪🏼 #plessazvijezdama #psz #fyp ♬ original sound - stasaam

A nije ostao zakinut ni njegov Instagram profil.

 

Pratite službenu stranicu showa i prisjetite se svih čarobnih trenutaka četvrte emisije showa "Ples sa zvijezdama".

via GIPHY

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju