Pogledajte što vas očekuje u večerašnjoj epizodi

Od večeras natjecanje za pobjedu u „Survivoru“ naglo će se zahuktati zbog uvođenja novog pravila koje će buduće izazove učiniti još uzbudljivijima. Prije novog izazova za plemenski imunitet kandidati će doznati da će totem plemenskog imuniteta od sada imati nešto drugačiju ulogu zbog koje će pobjeda u izazovu biti od još veće važnosti nego prije. „Od danas ovaj totem koji ste svi poznavali i voljeli više nije isti. Ne predstavlja ono što je predstavljao do sada. Došlo je vrijeme da ubacimo u petu brzinu i premotamo film te odemo do onog najuzbudljivijeg dijela“, poručit će Mario te najaviti da će već večeras jedan kandidat napustiti natjecanje.

Tim koji pobijedi u večerašnjem izazovu za plemenski imunitet bit će zaštićen od nominacija, dok će gubitnički tim, kao i dosad, morati nominirati jednog svog člana. Jedan sretni kandidat iz gubitničkog tima još uvijek će imati priliku osvojiti spas od nominacija na izazovu za osobni imunitet, no osim zaštite od izglasavanja, ogrlica osobnog imuniteta svom osvajaču od sada će donijeti još jednu odgovornost koja neće biti nimalo lagana. „Osoba koja osvoji ogrlicu osobnog imuniteta na Plemenskom vijeću morat će javno nominirati jednu osobu. Ta osoba koja će biti nominirana automatski postaje drugi duelist i odlazi u dvoboj s onom osobom koju cijelo pleme nominira“.

S novim pravilom postat će jasno samo jedno – od sada će oba protivnika u duelu za ispadanje biti iz istog tima, što će nekim kandidatima stvoriti dodatan pritisak, a drugima donijeti novo uzbuđenje. „Meni se svako pravilo sviđa jer je nešto novo i zanimljivo. Nimalo jednostavno, ali svako novo pravilo je novi izazov kojemu se moramo prilagoditi i došli smo spremni na to ovdje, pa trebamo ići dalje korak po korak i smišljati rješenja u hodu“, reći će Tena te zaključiti da novo pravilo neće poljuljati odnose unutar tima.

„Postoji mogućnost nekakvih tenzija ili promjena, ali to nije ništa ozbiljno što bi nas usporavalo u daljnjim igrama“, dodat će.
Bez obzira na to što će ogrlica osobnog imuniteta još uvijek štititi od nominacija, pravilo da će njezin osvajač morati odabrati jednog kandidata iz svog tima za odlazak u duel izazvat će podijeljene reakcije. „To je dvosjekli mač. U jednu ruku si zaštićen, a u drugu ruku moraš nekoga poslati u duel, što nije nimalo ugodno. Dat ću sve od sebe da osvojim ogrlicu jer neću pustiti borbu nikada, kakva god bila, ali neću se zamarati s time jer ne očekujem da ću je osvojiti“, reći će Goran koji dosad nije imao sreće u izazovima za osobni imunitet.

U novom zadatku kandidati će zaprljati ruke u areni punoj blata. Koji će tim biti bolji u iscrpljujućem zadatku i spasiti se od nominacija, a koji će tim u duel poslati svoja dva igrača pogledajte u večerašnjoj epizodi!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju