Natasha Korotkina u polufinalnom nastupu Supertalenta.

Na audicijskom nastupu Natasha Korotkina pokazala je svoj stil trbušnog plesa pa izazvala divljenje. Spojila je elemente orijentalnog stila, trbušnog plesa i posebne trbušne pokrete pa je u ritmu glazbe pomjerala trbušne mišiće. Bilo je doista impresivno.

Najviše ju je oduševila topla atmosfera, sve je iznenadila i zbog toga je bila jako sretna. Trbušne vratolomije izvest će večeras Natasha koja svoje traume liječi plesom. Nikad prije nije dožvjela toliko podrške kao u Hrvatskoj. Iznimno je uzbuđena, ali ima i treme pred polufinalni nastup.

 

"Drago mi je da se fokus večerašnjeg nastupa maknuo sa trbuha i onog čega smo najviše bili svjesni. Isto tako drago mi je da su zbog publike uveli ovaj snijeg da malo spusti temperaturu. Bravo", istaknuo je Fabijan.

"Ti Natasha izgledaš božanstveno, stvarno nestvarno. Kostim je fenomenalan, scenski i estetski privlačno. Sama si na početku rekla da voliš čudne stvari i to mi je super. Kad si već došla pokaži nešto drugačije. Budi svoja pa makar i čudna. Za mene je ovo bilo fakat ludilo", poručila je Maja.

"Intenzivno se sjećam svog doživljala i dojma na audiciji. Većina nas je bila bez teksta. Vještina je neupitna, međutim meni je dojam, iz ne znam kojeg razloga manji večeras", započela je Martina, a publika je to odmah dočekala reakcijom. "Meni je malo bilo nejasno i samim time mi dojam nije bio wow, ali to samo po sebi nije loše", završila je Martina.

"Ja bih rekao da je nastup uvelike obogaćen, a naravno da smo od tebe očekivali puno jer si nas sve šokirala na audiciji. Ovaj anstup je puno cjelovitiji i rekao bih da je ovaj nastup bio top. Kad bih mogao komentirati kao netko od kuće rekao bih to je to", zaključio je Davor. 
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju