Sedmo mjesto Lozaru i Petrekoviću, a na 16. mjesto Petko kao Maja Šuput

Nakon posljednje, četvrte emisije showa ''Tvoje lice zvuči poznato All stars'' gorili su komentari na društvenim mrežama o nastupima svih osmero kandidata, a oni koji su možda najveću pozornost ovaj put izazvali, osim pobjednika Kedže transformiranog u Josipu Lisac, su definitivno Mario Petreković kao Shakira i Saša Lozar kao J.Lo.

Na YouTubue službenoj stranici showa Nove TV je tako odmah dan nakon emitiranja na televiziji njihov spektakularan nastup i izvedba pjesme ''Waiting for tonight'' zauzeo sedmo mjesto na trendingu. Video je ostvario do sada više od 40 tisuća pregleda na YouTubeu, dok je na Facebook stranici showa video ostvario doseg od 80 tisuća i 37 tisuća pregleda.

Voditeljica popularnog showa i pjevačica Maja Šuput dobila je pak dvojnicu u vidu Dalibora Petka jer njegov nastup i izvedba pjesme ''Hej Balkano'' na samom početku ovog tjedna bio na 16. mjestu najgledanijih videa u Hrvatskoj. Video je na YouTubeu pogledan 26 tisuća puta, a Petko transformiran Šuput na Facobooku je za sada pregledan 11 tisuća puta.

Novi spektakularni nastupu očekuju nas i ove nedjelje. Mario Petreković ponovno će se naći u ženskoj ulozi te će na pozornicu izaći kao Senidah. Sašu Lozara gledat ćemo kao Georgea Michaela, a Damira Kedžu u dvostrukoj ulozi – kao Vesnu Zmijanac i Dinu Merlina. Kako će se Petko nakon Maje Šuput snaći u ulozi Maje Blagdan, a bit će zanimljivo vidjeti i Marija Rotha koji će utjeloviti pjevačicu Nomcebo. Maja Bajamić dolazi transformirana u Kiću Slabinca. Beyonce iz doba Destiny's Child utjelovit će Ivana Mišerić, a Katarina Baban na jednu večer postaje Lady Gaga.

Ne propustite novu emisiju sedme sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' i nevjerojatne i zabavne nastupe i transformacije osmero all stars kandidata!

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju