Supertalent pratite nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV!

Nakon sedam uspješnih audicijskih epizoda koje su dosad iznjedrile pet zlatnih gumbova i brojne upečatljive nastupe, na redu je osma epizoda s kojom će završiti audicijski dio Supertalenta.

Ove nedjelje u osmoj epizodi predstavit će se Imoćanka sa splitskom adresom Antonija Čelan Karuza koja je u Indiji sedam godina studirala klasični indijski ples, a u show dolazi s motivacijom da široj javnosti predstavi ples za koji se nada da će inspirirati ljude i potaknuti ih da otvore svoja srca. Ova svestrana umjetnička duša s diplomom Glazbene akademije odselila se u Indiju kako bi mogla pohađati plesnu akademiju, a ondje se zaljubila u zemlju, kulturu i ples. „Meni je odmalena bila ogromna želja da odem u Indiju. Sa 16 godina sam skoro skupila novce da odem na Tibet, ali sam odustala u zadnji tren. Međutim, čim sam zaradila svoje novce, otišla sam direktno u Indiju“, govori 35-godišnjakinja avanturističkog duha koja otkriva da je obišla gotovo cijelu Indiju gdje je imala prilike nastupati na punim stadionima ljudi i za najbogatije obitelji u Delhiju.

Od daleke Indije Antoniju je životni put doveo do Supertalenta gdje će pred žirijem i publikom pokazati čari indijskog plesa. „Ovo je klasični indijski ples, zove se Odissi. Jedan je od sedam klasičnih indijskih plesova i zapravo je namijenjen povezivanju sa višim sobom i pričanju prekrasne priče“, pojašnjava Antonija koja će nastupiti s plesnom pričom koja govori o ljubavi između dvoje mladih.

Uz Antonijinu točku, kroz ovotjednu epizodu gledatelji će imati prilike vidjeti još 14 drugih nastupa, a na samom kraju članove žirija čeka najzahtjevniji dio u kojem će se prisjećati svih audicijskih nastupa i birati one talente za koje smatraju da trebaju biti u polufinalu. Petero kandidata zahvaljujući zlatnom gumbu već je ostvarilo direktan plasman u polufinale, a žiri mora zasukati rukave i među onim točkama koje su kroz audicijske epizode osvojile tri ili četiri prolazna glasa odabrati najbolje od najboljih. „Svaki put kad moramo odabrati tko ide dalje, onda nastane najveća svađa za stolom“, šaljivo govori Maja koju zajedno s ostalim članovima žirija čeka teška odluka.

Audicijski nastupi kandidata iz prošlih epizoda još su uvijek hit na društvenim mrežama, a u YouTube trendingu zadržali su se nastupi Marka Bagarića s 872 tisuće video pregleda te Tria Šubarić s 321 tisućom pregleda. Na trending ljestvici pridružio im se i kandidat Filip Ratković čiji nastup broji 178 video pregleda, a koji će kandidati u nadolazećoj epizodi izazvati najveće simpatije žirija i publike doznat će se u nedjelju!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju