Iskoristite priliku i u anketi nam recite svoje mišljenje!

Milovan dolazi iz Užica i tvrdi da ga zna cijela Srbija. Bodybuildingom se počeo baviti prije 50 godina jer nije primljen u vojsku zbog toga što je tada imao premalo kilograma. U 70. godini odlučio je upisati DIF. Dvostruki je nositelj Guinessovog rekorda, a na Olimpijske je igre otišao pješke od Užica do Londona.

Reakcije na ovaj nastup nižu se svakodnevno. Dio publike smatra da je ovo vještina koja je zavrijedila prolaz, posebno kad se u obzir uzmu Milovanove godine i da to mnogi mlađi od njega ne mogu napraviti. No dio se slaže i s odlukom žirija da je ovaj nastup zabavio gledatelje, ali da nije za prolaz u daljnje natjecanje.

Kada biste vi bili žiri i morali odlučiti o sudbini ovog nastupa, je li za prolaz ili ne, što biste izabrali? Odgovorom u anketi pokažite nam svoje mišljenje!

Quiz Maker - powered by Riddle

Ima bogato životno iskustvo koje je ukratko opisao u predstavljanju pred nastup. Najviše je istaknuo svoju fizičku spremu kojom se razlikuje od svojih vršnjaka, a nerijetko i mlađih. Tako je odlučio predstaviti se trčanjem s teretom.

Prvi krug istrčao je noseći 50 kilograma uz veliku podršku publike i voditelja Igora i Frane koji je brojio krugove i mjerio vrijeme. Zatim je prije sljedećeg kruga trčanja trebao odmor u kojemu je Milovan zapjevao poznatu pjesmu Kiće Slabinca „Zbog jedne divne crne žene“. Imao je problema s ritmom pa je Maja priskočila u pomoć, no Milovan se nije dao smesti.

Nakon pauze i pjevanja došlo je na red trčanje sa 100 kilograma i nitko nije vjerovao da će ovaj 73-godišnji Superman to uspjeti iznijeti. Ali Milovan je razuvjerio sve one koji su sumnjali te uspješno trčao s tolikim teretom.

Dio žirija u sastavu Fabijana Pavla Medvešeka i Davora Bilmana dao je Milovanu prolazni glas uz naglasak da je ovo bilo zaista teško za izvesti. Fabijan je objasnio da se radi o tehnici „farmers walk“. Dok se Maja Šuput i Martina Tomčić nisu složile s njima. Već sad je ovo bilo teško, a što onda Milovan može pokazati na nekom sljedećem nastupu ako prođe, zapitala se Maja i potvrdila svoj negativan glas.


Nove epizode Supertalenta pratite nedjeljom od 20:15 na Novoj TV! 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju