'Provjereno' nastavlja pratiti slučaj koji je potresao cijelu zemlju!

'Provjereno' prati slučaj koji je potresao cijelu zemlju, a koji je ekipa emisije prva prenijela prije dva mjeseca. Splićanki Nini Kuluz ovršit će dijete i odvest ga tati u Italiju! Ovotjedno izdanje emisije donosi nastavak priče o skandaloznoj presudi koja nije uvažila psihijatrijska vještačenja i još skandalozniji upit sutkinje liječniku o tome hoće li djetetu dva dana prije ovrhe dati sedative da sve prođe bezbolnije.

'Provjereno' donosi i reportažu s prve crte bojišta u Ukrajini, ali s obje zaraćene strane: proruske i ukrajinske! Rat je to koji tinja u Europi već godinama, ali o kojem nitko ne priča. Fotoreporter Zoran Marinović donosi svjedočanstva ljudi koji žive na prvoj liniji.

Zašto vrane sve češće napadaju ljude u gradu? U Zagrebu ih se namnožilo 20 000. Pamte lice čovjeka i do 5 godina i zato više puta mogu napasti istu osobu. Zna to i sugovornica 'Provjerenog', jer ona je doživjela napad dva puta, u razmaku od dva tjedna. Napadnuta vrana može dozvati stotine u pomoć u samo 10 minuta. Novinari emisije donose sve što ste oduvijek htjeli doznati o pticama kojih se većina užasava.

Zašto kao djeca priželjkujemo što brže odrasti, a kada odrastemo želimo vratiti i zaustaviti vrijeme? Što o svojim godinama kažu brojni sugovornici 'Provjerenog'? Za čime čeznu, a za čime žale, te koje su, prema njihovu mišljenju, najbolje godine života?



Novu epizodu emisije 'Provjereno' gledajte u četvrtak 22. lipnja u 22:00 sati na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju