A bila je omiljena na setu...

Nakon što je društvo u koje je vjerovala uništeno nasiljem i željom za moći, Tris (Shailene Woodley) se zajedno s Tobiasom (Theo James) odlučuje otići i istražiti granice svijeta koji ne poznaje. No, nova otkrića i istine koje izlaze na vidjelo ponovno će zahtijevati od Tris da se suoči s nepredvidljivošću ljudske prirode, ali i sa samom sobom. Istovremeno, i Tris i Tobias moraju se suočiti s činjenicom da se njihov položaj u društvu promijenio, te oni koji su bili privilegirani to više nisu.

Oni koji su gledali film „The fault in our stars“ mogli su primijetiti već od prvog nastavka da Shailene Woodley i Ansel Elgort , tamošnji zaljubljeni par, u ovoj trilogiji igraju brata i sestru.

U ovom nastavku pak nemamo priliku gledati Kate Winslet u ulozi Jeanine Matthews. Njen je lik bio na vrhu onih koji žele uništiti sve različite. Iako je Kate htjela glumiti i u trećem te ujedno zadnjem nastavku "Različite", pa makar kao simulacija, producenti su tu ideju morali odbaciti. Naime, Jeanine je u drugom dijelu prostrijeljena u glavu, tako da se njen lik u nastavku ni ne spominje. Producenti su razmatrali njen povratak, ali nisu doskočili rješenju kako da je uklope u priču i vremenski okvir. Kada ovako veliko glumačko lice od producenata zahtjeva angažman, to samo može značiti da je film na visokoj razini.

Foto: Getty Images

Film "Različita: Odana“ ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju