Blaž je dokazao da se uz puno romantike (i malo šeprtljavosti) može pronaći prava ljubav.

Blaž je tip muškarca kojemu bi rijetko koja žena odoljela. Spreman je učiniti sve kako bi osvojio onu koju voli, iako ne prođe uvijek sve onako kako je planirao. Upravo zbog toga što je simpatičan, neiskvaren i pomalo šeprtljav, ne možemo da ga ne volimo.

Zajedno s Blažem smo proživjeli svaku emociju, radost prvog susreta, dodira i poljupca s njegovom Brankicom. Nebrojeno puta nas je nasmijao kada je, onako kako samo on to zna, pogrešno realizirao još jedan pokušaj da bude romantičan. 

 

Usprkos svemu, Branka je prepozala njegovu dobrotu i zaljubila se u njegovo srce. Nakon brojnih ozlijeda, slučajnog gušenja i pokušaja prosidbe, Branka je svome Blažu, rekla 'DA!'. Ovo su samo neki od epskih trenutaka koji su do toga doveli:

1. Prvi poljubac

Blaž i Branka su se prvi puta poljubili tako nespretno, a tako savršeno. U očima im se vidi želja, zbunjenost i privlačnost. Od prvog poljupca se dalo naslutiti kako njih dvoje imaju nešto posebno.



2. Blaž shvaća da želi zaprositi Branku

Sramežljivi Blaž je pred cijelim kafićem priznao da voli Branku: održao je monolog u kojem je govorilo samo srce. Tko bi odolio muškarcu koji prizna kako pred ženom drhti, "Ali lijepo mu je, misli... zato drti."


3. Kako pronaći savršeni prsten?

Blaž se ozbiljno posvetio ideji savršene prosidbe i pronalaska savršenog prstena. Htio je Branku zaprositi kao princezu, tako da on cijeli život može biti njezin princ. Ali, to je uključivalo prilično zanimljiv način nabavke prstena.


4. Pokušaj prosidbe

Nakon što je u rukama imao savršen prsten, a u glavi savršen scenarij prosidbe, Blaž je mislio kako ništa ne može poći po zlu. Svoju odabranicu je odlučio zaprostiti filmski: stavio joj je prsten u šampanjac. Međutim, nije sve prošlo točno onako kako je planirao...


5. Uz plamen 1000 svijeća, zarobio joj je srce

Blaž je na kraju ostvario sve ono čemu se Branka nadala, ali i više. Učinio ju je najsretnijom ženom na svijetu. Uz plamen 1000 svijeća u obliku srca, koje je Blaž sam zapalio, zaprosio ju je pred oduševljenim susjedima i prijateljima. Nakon što joj je stavio prsten na ruku, Branka je oduševljeno pristala, gledajući ga zaljubljenim pogledom. Početak njihove bajke je tako tek počeo.

Pogledajte video i odaberite najdražu scenu. 




Koja vam je scena bila najdraža?

glasova:




Ne propustite uzbudljive epizode serije 'Čista ljubav' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju