"Želim pokazati ljudima da ne postoje nemoguće stvari!"

 Maja Drobnjaković nastavila se baviti sportom i nakon što je 2017. godine ostala bez potkoljenice, a sada ćemo je gledati kao natjecateljicu showa "Ples sa zvijezdama".

Svoje plesne sposobnosti pokazala je u prošloj sezoni showa, kada se pridružila Marku Mrkiću i Jeleni Perić u posebnoj epizodi, a ni tada, kao ni sada, nije očekivala poziv u show.

Svojim primjerom svakodnevno inspirira mnoge, a to joj je i jedan od glavnih motiva za sudjelovanje u "Plesu sa zvijezdama".

"U svakoj situaciji nastojim pronaći nešto pozitivno. Kroz bolest i amputaciju sam naučila da se u pet minuta može promijeniti tijek života i koliko god to zvučalo kao klišej, zaista nastojim biti zahvalna na svakom novom danu, a samim time i na novoj prilici. Bavljenje sportom pomaže mi da se osjećam bolje tjelesno, a samim time sam i zadovoljnija, tako da je to jedan začarani krug", priča Maja.

Cijeli intervju s Majom pogledajte na showbuzz.hr

Nakon uspješne sezone prošlog proljeća i nadolazeća proljetna shema u 2023. bit će u znaku vrhunske zabave i plesa, najavljuju iz produkcije zabavnog programa Nove TV. Naime, već su počele prve pripreme za novu sezonu hit-showa ''Ples sa zvijezdama''.

Najveći plesni show okupit će najjače hrvatske zvijezde i vrhunske profesionalne plesače, koji će plesnim ritmom ući u domove brojnih gledatelja, u još jednoj spektakularnoj sezoni popularnog showa. Svi oni prenijet će nam dio sebe na plesnom podiju u uzbudljivim i zabavnim emisijama uživo iz novog studija Nove TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju