Napetosti u prvoj epizodi showa 'Ženim sina?'

Sve što je potrebno za pronalazak ljubavi – ima show 'Ženim sina?'. U prvoj epizodi tako upoznajemo prva dva kandidata – Marka Sandalića i Igora Bjeloševića, kao i njihove majke, Anu, Maricu te Igorova oca Dragu. Pred dvojicom kandidata stoji nimalo lagan zadatak. U prekrasnoj vili njih i njihove mame dočekat će voditeljica Irina Čulinović koja će ih potom upoznati sa sedam prekrasnih djevojaka među kojima se krije ona prava.



Kako mame uvijek znaju najbolje, one će prve imati priliku vidjeti djevojke i procijeniti koja od njih bi bila dobra žena za njihovog sina. „Moram priznati da prije nego li sam došla vidjeti cure, da sam očekivala više.“prokomentirala je mama Ana, dok će mama Marica biti nešto oštrija na jeziku, a posebno će joj za oko zapeti jedna djevojka te će joj pri prvom upoznavanju poručiti: Ti si odmah sve pokazala na prvu? To baš ne bi bilo..“

Zabavni show 'Ženim sina?' pratite od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu na Novoj TV. Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr. 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju