Saznajte što vas očekuje u novim epizodama serije 'Časni ljudi'.

Feride je zabrinuta zbog Mahira, počinje ga posvuda tražiti. Nazif zbog svoga unuka odluči preuzeti krivnju. Mahir ima jako malo vremena da zaustavi svoga oca i nađe malog Nazifa. Mali Nazif pokušava pobjeći otmičarima.

Turgut smišlja nešto neočekivano i zadaje težak udarac obitelji Kara. Feride je na pragu donošenja važne odluke. Mahir se želi udaljiti od problema. Odlazi na mjesto kamo ga srce vuče i ondje sreće Feride. Feride očekuje da joj Mahir objasni zašto nije došao na objed.

Mahir je stjeran u kut. Feride je saznala za laži svoga oca Mehmeta Saima te odlazi iz obiteljske kuće. Mahira kod kuće čeka veliko iznenađenje.

Turgut je našao Nazifov motiv za ubojstvo glavnog tužioca Sulejmana! 70 Mahir uspijeva nagovoriti Ahmeta da na sudu kaže što zna. Međutim, nijedan od njih dvojice ne zna za stupicu u koju će biti stjerani na dan ročišta. 

Mehmet Saim i Turgut saznali su da Mahir nije na tajnom zadatku te su ga odlučili dati ubiti!
Mahir Nihanina pisma nalazi na mjestu gdje je to najmanje očekivao. Mahir i Feride zajedno čitaju pisma. Pisma sadržavaju odgovore vezane za slučaj.

Nihanine riječi potresle su Mahira. Feride svjedoči tim neočekivanim trenucima. Želi joj otkriti Mahirovu tajnu.

Kenan Imirzalioglu, zvijezda kojega je proslavila uloga Ezela, u seriji „Časni ljudi“ glumi Mahira Karu, čovjeka koji je naslijedio osjećaj za pravdu i istinsko poštenje od svog oca i koji se zakleo da će obraniti njegovu čast i spasiti mu život.

Ne propustite omiljenu seriju 'Časni ljudi' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju