Ne propustite zabavni show u subotu od 20:15 sati na Novoj TV!

Majstori transformacije ove subote nastupaju u predfinalnoj, sedmoj emisiji All stars sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Ocjene koje dobiju u ovotjednom izdanju, zbrojene s ostalima koje su prikupili do sada, bitno će utjecati na njihov plasman u finalu. Odredit će tko će nastupati u revijalnom dijelu u duetima, a tko u natjecateljskom solo dijelu emisije.

Sedmu emisiju sedme sezone u subotu će otvoriti Katarina Baban kao američka pop-rock zvijezda Pink. ''Bit će spektakularan nastup, jako mu se veselim'', rekla je Katarina. ''Kad ulazim u neki lik, trudim mu se biti što bliže, tražim sitnice koje su prepoznatljive za njega'', dodaje Katarina, te smatra da nema nitko tko bi bio više cool od Pink. ''Jako je cool. Vokalno je zahtjevno. Nastup mora vokalno odisati njezinom snagom i moći koju ona ima u sebi'', kaže Katarina koju ćemo uskoro vidjeti s ružičastom kosom baš kao Pink.

Poput legendarnog šansoniera i gospodina s leptir maštom Ive Robića, na pozornicu pred žiri izaći će Mario Petreković i otpjevati svjetski hit ''Morgen''. Pjesmu će pjevati na njemačkom, a to je komentirao riječima: ''Ja i njemački jezik smo si uvijek bili na Vi'', te dodao: ''Gospodina Ivu Robića definitivno krasi jedna staloženost, mirnoća, doima se da se taj čovjek nikad u životu nije iznervirao''.

Opernu divu Montserrat Caballe donosi nam Damir Kedžo koji je trenutačno drugi u sveukupnom poretku. ''Malo je lagani pritisak, ali ne prevelik. Za kraj, pred finale ovo je najteža uloga do sada u pjesmi koja nije tipična arija. Meni je 'Hijo de la luna' prekrasna pjesma, ali u izvedbi Montserrat dobije tu neku magiju'', rekao je Damir.

Dalibor Petko ove će subote na pozornicu izaći kao legendarna diva čija se ljepota i danas hvali - Marilyn Monroe, s njezinom kultnom pjesmom u pjevačko-glumačkoj karijeri ''I wanna be loved by you''. Tako će prvi puta jedan muškarac na pozornici showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' u sedam sezona, utjeloviti tu nezaboravnu ikonu. ''Mala doza zavođenja će biti. Igor Barberić dao mi je zanimljive savjete sa šaputanjima'', otkrio je Dalibor.

Maju Bajamić gledat ćemo u dvostrukoj ulozi – kao zavodnika Erosa Ramazzottija i energičnu Tinu Turner. Ivana Mišerić utjelovit će popsuperstara Jovanottija. Saša Lozar transformirat će se u Whitney Houston, a Mario Roth postaje Gibonni.

Ne propustite još jedno subotnje izdanje showa ''Tvoje lice zvuči poznato All stars'', na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju